Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Aalborg SV

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje i Aalborg SV herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler i Aalborg SV i vores database. Find dit nye lokale i Aalborg SV her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje i Aalborg SV.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

8 lokaler fundet

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller et lokale til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje i Aalborg SV.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Aalborg SV, kontor til leje i Aalborg SV, lager til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, klinik til leje i Aalborg SV, showroom til leje i Aalborg SV, lokale til leje i Aalborg SV, erhvervslokale til leje i Aalborg SV, restaurant til leje i Aalborg SV eller produktion til leje i Aalborg SV. Få besked om nye lokaler til leje i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler i Aalborg SV

Har du brug for hjælp til at finde lokaler i Aalborg SV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler i Aalborg SV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Aalborg SV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Aalborg SV. Hvor mange m2 skal lokalerne være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Aalborg SV skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler i Aalborg SV

Når du søger lokaler i Aalborg SV, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Aalborg SV, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Aalborg SV, kontor til leje i Aalborg SV, lager til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, showroom til leje i Aalborg SV, lokale til leje i Aalborg SV, erhvervslokale til leje i Aalborg SV, restaurant til leje i Aalborg SV, produktion til leje i Aalborg SV, butikslokaler til leje i Aalborg SV, butikker til leje i Aalborg SV, kontorlokaler til leje i Aalborg SV, lagerlokaler til leje i Aalborg SV, lokaler til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, lokaler til showroom til leje i Aalborg SV, erhvervslokaler til leje i Aalborg SV, restauranter til leje i Aalborg SV, restaurantlokaler til leje i Aalborg SV, produktionslokaler til leje i Aalborg SV, butikslokaler i Aalborg SV, kontorpladser i Aalborg SV, kontorlokaler i Aalborg SV, kontorer i Aalborg SV, lagerlokaler i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, lokaler til værksted i Aalborg SV, lokaler til showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokaler i Aalborg SV, restaurantlokaler i Aalborg SV, produktionslokaler i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskaber i Aalborg SV, kontorfællesskaber i Aalborg SV, kontorhoteller i Aalborg SV, butik i Aalborg SV, kontor i Aalborg SV, kontorplads i Aalborg SV, arbejdsplads i Aalborg SV, lager i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, restaurantlokale i Aalborg SV, produktionslokale i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskab i Aalborg SV, kontorfællesskab i Aalborg SV, kontorhotel i Aalborg SV, ledige butikslokaler i Aalborg SV, ledige kontorpladser i Aalborg SV, ledige kontorlokaler i Aalborg SV, ledige kliniklokaler i Aalborg SV, ledige kontorer i Aalborg SV, ledige lagerlokaler i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige lokaler til værksted i Aalborg SV, ledige lokaler til showroom i Aalborg SVledige erhvervslokaler i Aalborg SV, ledige restaurantlokaler i Aalborg SV, ledige produktionslokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslejemål i Aalborg SV, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SV, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SV eller ledige kontorhoteller i Aalborg SV, butikslejemål i Aalborg SV, kontorlejemål i Aalborg SV, kliniklejemål i Aalborg SV, lagerlejemål i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, ledige butikslejemål i Aalborg SV, restaurantlejemål i Aalborg SV, butik til afståelse i Aalborg SV, butikslokaler til afståelse i Aalborg SV, restaurant til afståelse i Aalborg SV og restaurantlokaler til afståelse i Aalborg SV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Aalborg SV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lokaler i Aalborg SV og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller lokaler til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje i Aalborg SV.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Aalborg SV, butikker til leje i Aalborg SV, kontorlokaler til leje i Aalborg SV, lagerlokaler til leje i Aalborg SV, lokaler til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, lokaler til showroom til leje i Aalborg SV, erhvervslokaler til leje i Aalborg SV, kliniklokaler til leje i Aalborg SV, restauranter til leje i Aalborg SV, restaurantlokaler til leje i Aalborg SV eller produktionslokaler til leje i Aalborg SV.

Lokaler i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller lokaler i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler i Aalborg SV.

Du kan se listen med lokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler i Aalborg SV, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Aalborg SV, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler i Aalborg SV, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Aalborg SV, kontorpladser i Aalborg SV, kontorlokaler i Aalborg SV, kontorer i Aalborg SV, kliniklokaler i Aalborg SV, lagerlokaler i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, lokaler til værksted i Aalborg SV, lokaler til showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokaler i Aalborg SV, restaurantlokaler i Aalborg SV, produktionslokaler i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskaber i Aalborg SV, kontorfællesskaber i Aalborg SV eller kontorhoteller i Aalborg SV. Få besked om nye lokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Lokale i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller et lokale i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale i Aalborg SV.

Du kan se listen med lokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler i Aalborg SV, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Aalborg SV

Når du leder efter lokaler i Aalborg SV, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Aalborg SV

Når du leder efter nye lokaler i Aalborg SV, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Aalborg SV.

Find lokaler i Aalborg SV

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Aalborg SV, kontor i Aalborg SV, kontorplads i Aalborg SV, klinik i Aalborg SV, arbejdsplads i Aalborg SV, lager i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, restaurantlokale i Aalborg SV, produktionslokale i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskab i Aalborg SV, kontorfællesskab i Aalborg SV, kontorhotel i Aalborg SV. Få besked om nye lokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller ledige lokaler i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler i Aalborg SV.

Du kan se listen med ledige lokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Aalborg SV, ledige kontorpladser i Aalborg SV, ledige kontorlokaler i Aalborg SV, ledige kliniklokaler i Aalborg SV, ledige kontorer i Aalborg SV, ledige lagerlokaler i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige lokaler til værksted i Aalborg SV, ledige lokaler til showroom i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslokaler i Aalborg SV, ledige restaurantlokaler i Aalborg SV, ledige produktionslokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslejemål i Aalborg SV, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SV, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SV eller ledige kontorhoteller i Aalborg SV. Få besked om ledige lokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål i Aalborg SV

Søger du et erhvervslejemål i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål i Aalborg SV.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål i Aalborg SV, kontorlejemål i Aalborg SV, kliniklejemål i Aalborg SV, lagerlejemål i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, restaurantlejemål i Aalborg SV.

Erhvervslokaler i Aalborg SV

Søger du erhvervslokaler i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler i Aalborg SV.

Når du leder efter erhvervslokaler i Aalborg SV, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale i Aalborg SV

Søger du erhvervslokale i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale i Aalborg SV.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor i Aalborg SV det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Hvad er Aalborg SV?

Aalborg SV er en bydel til Aalborg. Det er en af de største bydele i Aalborg og er beliggende på den sydvestlige del af byen. 9200 Aalborg SV strækker sig så langt vestligt at det faktisk også omfatter Frejlev og store dele af Ny Nibevej.

Aalborg SV er et populært sted at bo, takket være det store udvalg af butikker, restauranter, kultur og seværdigheder. Det er også et godt sted at bo, takket være det gode offentlige transportsystem, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Det er også et godt sted at bo, da der er mange grønne områder og parker, som giver mulighed for at nyde naturen.

Lokalesøgning i Aalborg SV

Hvis man leder efter erhvervslokaler i Aalborg SV, er der mange muligheder. Der er et stort udvalg af lejemål, herunder kontorer, butikker, restauranter og meget mere. Aalborg SV byder derfor ikke blot velkommen til nye borgere, men også erhvervsinteresser. Uanset hvad du søger, vil det give mening at overveje Aalborg SV, der er dog stor overvægt af store varehuse langs Hobrovej.

Vigtige steder i Aalborg SV

For at færdes i Aalborg SV er der nogen steder som man gerne skal kende. Som tidligere nævnt er der Ny Nibevej og Nibevej som fører til henholdsvis Drastrup og Frejlev. Hvis man derimod leder efter den hurtigste vej mod byen skal man følge Hobrovej gennem Sofiendal og Skalborg. Derudover er der flere aktiviteter rundt om i Aalborg SV, herunder Aalborg Cricket Club, Skalborg Sportsklub eller Gøls Minde.

Aalborg SV byder også på en masse erhverv. Mellem Nibevej og Hobrovej finder man et enormt industrikvarter med adskillige varehuser som tæller Harald Nyborg, IKEA, Biltema og mange mange flere. Derudover befinder FC Beton sig også i Aalborg SV.

Transport i Aalborg SV

Der er flere offentlige transportmuligheder i Aalborg SV. Der er busser, der kører til og fra bydelen, og der er også tog, der kører til og fra Aalborg. Der er også en række cykelstier, der gør det nemt at komme rundt i bydelen. Der er også en række parkeringsmuligheder, hvis man foretrækker at køre bil.

Veje med ledige erhvervslejemål i Aalborg SV
Information om kommunen