Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Aalborg SV

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Aalborg SV herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Aalborg SV er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Aalborg SV i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Aalborg SV her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Aalborg SV.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

5 lokaler fundet

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Aalborg SV.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Aalborg SV, kontor til leje i Aalborg SV, lager til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, klinik til leje i Aalborg SV, showroom til leje i Aalborg SV, lokale til leje i Aalborg SV, erhvervslokale til leje i Aalborg SV, restaurant til leje i Aalborg SV eller produktion til leje i Aalborg SV. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Aalborg SV

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Aalborg SV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Aalborg SV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Aalborg SV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Aalborg SV. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Aalborg SV skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Aalborg SV

Når du søger en klinik til leje i Aalborg SV, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Aalborg SV, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Aalborg SV, kontor til leje i Aalborg SV, lager til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, showroom til leje i Aalborg SV, lokale til leje i Aalborg SV, erhvervslokale til leje i Aalborg SV, restaurant til leje i Aalborg SV, produktion til leje i Aalborg SV, butikslokaler til leje i Aalborg SV, butikker til leje i Aalborg SV, kontorlokaler til leje i Aalborg SV, lagerlokaler til leje i Aalborg SV, lokaler til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, lokaler til showroom til leje i Aalborg SV, erhvervslokaler til leje i Aalborg SV, restauranter til leje i Aalborg SV, restaurantlokaler til leje i Aalborg SV, produktionslokaler til leje i Aalborg SV, butikslokaler i Aalborg SV, kontorpladser i Aalborg SV, kontorlokaler i Aalborg SV, kontorer i Aalborg SV, lagerlokaler i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, lokaler til værksted i Aalborg SV, lokaler til showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokaler i Aalborg SV, restaurantlokaler i Aalborg SV, produktionslokaler i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskaber i Aalborg SV, kontorfællesskaber i Aalborg SV, kontorhoteller i Aalborg SV, butik i Aalborg SV, kontor i Aalborg SV, kontorplads i Aalborg SV, arbejdsplads i Aalborg SV, lager i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, restaurantlokale i Aalborg SV, produktionslokale i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskab i Aalborg SV, kontorfællesskab i Aalborg SV, kontorhotel i Aalborg SV, ledige butikslokaler i Aalborg SV, ledige kontorpladser i Aalborg SV, ledige kontorlokaler i Aalborg SV, ledige kliniklokaler i Aalborg SV, ledige kontorer i Aalborg SV, ledige lagerlokaler i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige lokaler til værksted i Aalborg SV, ledige lokaler til showroom i Aalborg SVledige erhvervslokaler i Aalborg SV, ledige restaurantlokaler i Aalborg SV, ledige produktionslokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslejemål i Aalborg SV, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SV, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SV eller ledige kontorhoteller i Aalborg SV, butikslejemål i Aalborg SV, kontorlejemål i Aalborg SV, kliniklejemål i Aalborg SV, lagerlejemål i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, ledige butikslejemål i Aalborg SV, restaurantlejemål i Aalborg SV, butik til afståelse i Aalborg SV, butikslokaler til afståelse i Aalborg SV, restaurant til afståelse i Aalborg SV og restaurantlokaler til afståelse i Aalborg SV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Aalborg SV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Aalborg SV og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Aalborg SV

Søger du kliniklokaler til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Aalborg SV.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Aalborg SV, butikker til leje i Aalborg SV, kontorlokaler til leje i Aalborg SV, lagerlokaler til leje i Aalborg SV, lokaler til leje i Aalborg SV, værksted til leje i Aalborg SV, lokaler til showroom til leje i Aalborg SV, erhvervslokaler til leje i Aalborg SV, kliniklokaler til leje i Aalborg SV, restauranter til leje i Aalborg SV, restaurantlokaler til leje i Aalborg SV eller produktionslokaler til leje i Aalborg SV.

Kliniklokaler i Aalborg SV

Søger du et kliniklokaler i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Aalborg SV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Aalborg SV, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Aalborg SV, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Aalborg SV, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Aalborg SV, kontorpladser i Aalborg SV, kontorlokaler i Aalborg SV, kontorer i Aalborg SV, kliniklokaler i Aalborg SV, lagerlokaler i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, lokaler til værksted i Aalborg SV, lokaler til showroom i Aalborg SV, lokaler i Aalborg SV, erhvervslokaler i Aalborg SV, restaurantlokaler i Aalborg SV, produktionslokaler i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskaber i Aalborg SV, kontorfællesskaber i Aalborg SV eller kontorhoteller i Aalborg SV. Få besked om nye kliniklokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Klinik i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller en klinik i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Aalborg SV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Aalborg SV, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Aalborg SV

Når du leder efter en klinik i Aalborg SV, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Aalborg SV

Når du leder efter nye kliniklokaler i Aalborg SV, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Aalborg SV.

Find kliniklokaler i Aalborg SV

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Aalborg SV, kontor i Aalborg SV, kontorplads i Aalborg SV, klinik i Aalborg SV, arbejdsplads i Aalborg SV, lager i Aalborg SV, lokale i Aalborg SV, værksted i Aalborg SV, showroom i Aalborg SV, erhvervslokale i Aalborg SV, restaurantlokale i Aalborg SV, produktionslokale i Aalborg SV, erhvervslejemål i Aalborg SV, klinikfællesskab i Aalborg SV, kontorfællesskab i Aalborg SV, kontorhotel i Aalborg SV. Få besked om nye kliniklokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Aalborg SV

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Aalborg SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Aalborg SV.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Aalborg SV herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Aalborg SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Aalborg SV, ledige kontorpladser i Aalborg SV, ledige kontorlokaler i Aalborg SV, ledige kliniklokaler i Aalborg SV, ledige kontorer i Aalborg SV, ledige lagerlokaler i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige lokaler til værksted i Aalborg SV, ledige lokaler til showroom i Aalborg SV, ledige lokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslokaler i Aalborg SV, ledige restaurantlokaler i Aalborg SV, ledige produktionslokaler i Aalborg SV, ledige erhvervslejemål i Aalborg SV, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SV, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SV eller ledige kontorhoteller i Aalborg SV. Få besked om ledige kliniklokaler i Aalborg SV ved at lave en søgeagent.

Hvad er Aalborg SV?

Aalborg SV er en bydel til Aalborg. Det er en af de største bydele i Aalborg og er beliggende på den sydvestlige del af byen. 9200 Aalborg SV strækker sig så langt vestligt at det faktisk også omfatter Frejlev og store dele af Ny Nibevej.

Aalborg SV er et populært sted at bo, takket være det store udvalg af butikker, restauranter, kultur og seværdigheder. Det er også et godt sted at bo, takket være det gode offentlige transportsystem, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Det er også et godt sted at bo, da der er mange grønne områder og parker, som giver mulighed for at nyde naturen.

Lokalesøgning i Aalborg SV

Hvis man leder efter erhvervslokaler i Aalborg SV, er der mange muligheder. Der er et stort udvalg af lejemål, herunder kontorer, butikker, restauranter og meget mere. Aalborg SV byder derfor ikke blot velkommen til nye borgere, men også erhvervsinteresser. Uanset hvad du søger, vil det give mening at overveje Aalborg SV, der er dog stor overvægt af store varehuse langs Hobrovej.

Vigtige steder i Aalborg SV

For at færdes i Aalborg SV er der nogen steder som man gerne skal kende. Som tidligere nævnt er der Ny Nibevej og Nibevej som fører til henholdsvis Drastrup og Frejlev. Hvis man derimod leder efter den hurtigste vej mod byen skal man følge Hobrovej gennem Sofiendal og Skalborg. Derudover er der flere aktiviteter rundt om i Aalborg SV, herunder Aalborg Cricket Club, Skalborg Sportsklub eller Gøls Minde.

Aalborg SV byder også på en masse erhverv. Mellem Nibevej og Hobrovej finder man et enormt industrikvarter med adskillige varehuser som tæller Harald Nyborg, IKEA, Biltema og mange mange flere. Derudover befinder FC Beton sig også i Aalborg SV.

Transport i Aalborg SV

Der er flere offentlige transportmuligheder i Aalborg SV. Der er busser, der kører til og fra bydelen, og der er også tog, der kører til og fra Aalborg. Der er også en række cykelstier, der gør det nemt at komme rundt i bydelen. Der er også en række parkeringsmuligheder, hvis man foretrækker at køre bil.

Veje med ledige erhvervslejemål i Aalborg SV
Information om kommunen