Filtrér søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Roskilde

Søger du lokaler i Roskilde? Så tjek listen med ledige lokaler til leje i Roskilde. Virksomhedslokaler.dk er Danmarks største lokaleportal og har mange lokaler i Roskilde. Vi er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Roskilde. Vi er den store søgemaskine og portal på området, så du kan trygt starte din søgning her. God fornøjelse.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Roskilde. Mere info om lokaler til leje i Roskilde .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Roskilde. Mere info om lokaler til leje i Roskilde .


Find lokaler til leje i Roskilde på Virksomhedslokaler.dk

Leder du efter lokaler til leje i Roskilde? Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lokaler af alle typer, herunder kontor til leje Roskilde, butik til leje Roskilde, lager til leje Roskilde, klinik til leje Roskilde, kontorhotel Roskilde, kontorfællesskab Roskilde. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål Roskilde på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Roskilde, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lokaler til leje i Roskilde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Roskilde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Roskilde der matcher dine søgekriterier.

Roskilde har mange ledige lokaler til leje

Der findes mange virksomheder i Roskilde og der er derfor generelt også mange ledige lokaler. Hos os kan du finde langt de fleste ledige lokaler i Roskilde. Vi har ledige lokaler til leje til de fleste brancher, virksomheder og forretningstyper, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger butik, kontor, lager, værksted, klinik, kontorhotel, kontorfællesskab, cafe eller en anden type lokale.

Roskilde har både billige og dyre lokaler

Du kan både finde små og store og dyre og billige lokaler i Roskilde. i Roskilde findes der med andre ord et bredt udvalg af ledige lokaler til leje og derfor kan du finde et lokale, som matcher dine behov, din virksomhed og din branche. Generelt vil prisen på lokalerne være højere desto længere du bevæger dig ind mod midten af Roskilde.

Fordele ved at leje et lokale i Roskilde

Det er en super god ide at leje et lokale frem for at købe et lokale. Når du lejer får du faste rammer og dermed tryghed via lejekontrakten. Du skal heller ikke tænke på, at lokalet kan falde i pris. Ligeledes får du ikke besværet med at skulle sælge lokalet, når du engang flytter. Ved at leje kan du nøjes med at overveje, hvilken type lokale du leder efter, og hvad det givne lokale skal bruges til. Mange overvejer at købe deres lokaler. Når du lejer et lokale, opnår du dig en fleksibilitet, som du ikke opnår, hvis du køber en ejendom. Med leje af lokaler har du altid stor frihed til at opsige din lejekontrakt og finde nye lokaler til leje, fx hvis du har fået færre eller flere medarbejdere. Du skal med andre ord leje et lokale fordi det giver fleksibilitet, fleksibilitet og fleksibilitet.

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Roskilde

Det er meget vigtigt at du nøje overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Lokalerne må hverken være  for små eller for store. Lokalerne skal have præcis den størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug. Omvendt er det dog også meget meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Roskilde

Det er meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Denne er nemlig vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Generelt kan man sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Roskilde.

Erhvervslokaler i Roskilde

Ved leje af lokaler i i Roskilde, skal du huske overveje beliggenhed og størrelse nøje. Selvom der er mange erhvervslokaler til leje i Roskilde, er der  meget stor forskel på kvalitet og størrelse og dermed prisen. Start med at spørge dig selv om: Hvor store skal dine erhvervslokaler i Roskilde være? Hvor meget må dine erhvervslokaler i Roskilde koste? Har du andre specielle krav til erhvervslokaler i Roskilde? Tjek herefter listen med erhvervslokaler i Roskilde herover og udvælg sp de mest interessante lejemål. Kontakt herefter tilsidst udlejeren og bestil fremvisninger af de forskellige lejemål.

Erhvervslejemål Roskilde

Der er mange ledige erhvervslejemål i Roskilde. Det er vigtigt at du husker at et erhvervslejemål i Roskilde er registreret som erhverv, og at du derfor skal have tilladelse fra kommunen, hvis du skal ombygge erhvervslejemålet. Du kan se alle de ledige erhvervslejemål Roskilde herover. Der er alle typer erhvervslejemål i Roskilde, herunder kontor, butik, lager, værksted, klinik og restaurant.

Billige lokaler i Roskilde

Der er både dyre og billige lokaler i Roskilde. Hvis du leder efter  billige lokaler i Roskilde, kan du gå ind på oversigten over lokaler i Roskilde herover og så bruge søgefunktionen foroven til at sortere efter pris, så de billigste lokaler i Roskilde kommer først.

Erhvervsmægler i Roskilde

Hvis du skal foretage udlejning af et lokale, er det en mulighed, at benytte en erhvervsmægler i Roskilde. De fleste der skal gennemføre en udlejning, vælger dog ikke, at benytte en erhvervsmægler i Roskilde, da udlejning af lokaler i virkeligheden er en meget simpel proces. Den største del af arbejdet med at udlejning af lokaler, handler om at finde en lejer til lokalerne og dem kan man selv meget let finde via tilgængelige databaser. Mange erhvervsmægler i Roskilde benytter alligevel de samme databaser. Det er dog en god ide at få hjælp til udarbejdelse af kontrakten, fra enten en erhvervsadvokat eller erhvervsmægler.

Udlejning af lokaler i Roskilde

Hvis du skal foretage udlejning af lokaler i Roskilde, er det essentielt, at du finder den rette lejer. Lejeren skal både kunne betale husleje og som bliver i lejemålet i mange år. Når du foretager udlejning af lokaler i Roskilde må du derfor ikke bare vælge den første og den bedste lejer. Snak grundigt med mange potentielle lejere og lav kun en aftale med den der har den mest succesfulde forretning og som du samtidig har den bedste fornemmelse med. Du kan finde lejere til udlejning af lokaler i Roskilde direkte ved at trykke på linket.

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Roskilde

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomhed. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen. Byen er blot en halv times kørsel fra København og er ideel til kundebesøg, der skal foregå i mere naturrige omgivelser. Byen har også sin helt eget kultur og byliv du kan tage del i med din virksomhed.