Showroom til leje på Region Sjælland

Se alle showrooms til leje på Region Sjælland herunder. Hvis du leder efter et showroom til leje på Region Sjælland, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige showrooms på Region Sjælland i vores database. Find dit nye showroom på Region Sjælland her. God fornøjelse. Mere info om showroom til leje på Region Sjælland.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Lejepris
Leje per m2 per år eksklusiv drift
Filtrér søgningSøg
18 lokaler fundet
Vis på kort Vis som liste

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige showrooms til leje på Region Sjælland over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige showrooms til leje i Region Sjælland over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal showrooms til leje i Region Sjælland på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye showrooms i Region Sjælland der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af showrooms i Region Sjælland der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Region Sjælland over tid, samlet statistik over nye showrooms i Region Sjælland over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Region Sjælland over tid.

Dato Alle showrooms til leje Nye showrooms til leje Udlejede showrooms
3. marts 2024 18 0 0
2. marts 2024 18 0 0
1. marts 2024 18 0 0
29. februar 2024 18 0 0
28. februar 2024 18 0 0
27. februar 2024 18 0 0
26. februar 2024 18 0 0
25. februar 2024 18 0 0
24. februar 2024 18 0 0
23. februar 2024 18 0 0
22. februar 2024 18 0 0
21. februar 2024 18 0 1
20. februar 2024 19 2 2
19. februar 2024 19 2 0
18. februar 2024 17 0 0
17. februar 2024 17 0 0
16. februar 2024 17 1 1
15. februar 2024 17 1 0
14. februar 2024 16 0 0
13. februar 2024 16 0 0
12. februar 2024 16 0 0
11. februar 2024 16 0 0
10. februar 2024 16 0 0
9. februar 2024 16 0 0
8. februar 2024 16 1 1
7. februar 2024 16 1 0
6. februar 2024 15 0 0
5. februar 2024 15 1 3
4. februar 2024 17 1 0
3. februar 2024 16 1 1
2. februar 2024 16 0 0

Statistik over udbuddet af showrooms til leje på Region Sjælland

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af showrooms til leje i Region Sjælland.Se også samlet statistik over alle udbudte showrooms i Region Sjælland over tid, samlet statistik over nye showrooms i Region Sjælland over tid, samlet statistik over udlejede showrooms i Region Sjælland over tid

Showrooms
Antal ledige lokaler 18
Antal nye lokaler siden i går 0
Antal udlejede lokaler siden i går 0
Ledige m2 i alt 25.118
Gennemsnitlig pris per m2 per år uden drift 744
Højeste m2-pris 1.875
Laveste m2-pris 90

Hvad er et showroom?

Et showroom er et sted, hvor virksomheder kan vise deres produkter og services til potentielle kunder. Showroomet giver virksomheden mulighed for at fremvise sine produkter, og der tilbydes ofte kontorfaciliteter i forbindelse med leje af showroom, så virksomheden kan varetage administrative funktioner i forbindelse med salget.  Showrooms er typisk designet til at skabe et indbydende miljø, som kan hjælpe med at fremme salg og øge kundetilfredshed.

Showroom til leje på Region Sjælland

Når du leder efter et showroom til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på showrooms til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket showroom der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et showroom i en af de dyrere områder, eller er det okay med et showroom i et mindre kendt område?

Du kan se listen med showrooms til leje på Region Sjælland herover. Vi har samlet alle showrooms der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har showrooms i mange ejendomme af alle typer overalt på Region Sjælland. Showrooms varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Guide: Sådan finder du showroom på Region Sjælland

Har du brug for hjælp til at finde showroom på Region Sjælland? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter showroom på Region Sjælland. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte showroom på Region Sjælland!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for showroom til leje på Region Sjælland. Hvor mange m2 skal dit nye showroom være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor på Region Sjælland skal beliggenheden være? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal showroomet ligge på?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter showroom på Region Sjælland

Når du søger showroom på Region Sjælland, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste showrooms til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer showrooms på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og showrooms på lokalemarkedet.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet det showroom på Region Sjælland, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dit nye showroom, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye showroom på Region Sjælland og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i showroomet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på showroomet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye showroom. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Søgning efter showroom på Region Sjælland

Søger du showroom til leje på Region Sjælland, er du kommet til det rette sted. Vi er Danmarks største portal og søgemaskine for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter showrooms til leje på Region Sjælland.

Når du søger showrooms til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige showrooms hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje et showroom, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer et showroom.

Det kan være en god ide at gå rundt i de områder af Region Sjælland, hvor du gerne vil leje showrooms, og se hvilke ejendomme der har ledige showrooms til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type showrooms der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde showrooms på Region Sjælland, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Der er mange showrooms til leje på Region Sjælland, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige showroom til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye showroom på Region Sjælland

Når du leder efter et showroom på Region Sjælland, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det showroom, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye showroom skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. showroomets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye showrooms på Region Sjælland

Når du leder efter nye showrooms på Region Sjælland, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye showrooms. Placeringen af dit nye showroom er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller et showroom skal ligge i mere befærdede steder på Region Sjælland.