Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kontorlokaler til leje i Køge

Se alle kontorer og kontorlokaler til leje i Køge herunder. Hvis du leder efter et kontorlokale eller et kontor til leje i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kontorlokaler i Køge i vores database. Find dit nye kontor i Køge her. God fornøjelse. Mere info om kontorlokaler til leje i Køge.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorlokaler

19 lokaler fundet
1 2 >

Hvad er et kontor?

Et kontor er et sted, hvor virksomhedens medarbejdere kan udføre deres arbejdsopgaver. Lokaler til kontor  findes som regel i en kontorejendom eller anden etageejendom. Kontorlokaler er ofte udstyret med skriveborde, kontorstole, computere, telefoner og andre kontorartikler.

Når du skal finde et godt kontor til leje, så overveje placering, størrelse, pris og faciliteter for kontoret inden du træffer dit valg. Det er vigtigt at sikre, at dit kontor kan indrettes som du ønsker, med de rette møbler og udstyr, og har en god beliggenhed. Det er også vigtigt at sørge for, at kontoret er godt beliggende og har god adgang til offentlig transport.

Når du indretter dit kontorlokale, skal du ikke kun tænke på æstetik, men også på funktionalitet. Det er vigtigt at sikre, at dit kontorlokale både er komfortabelt, behageligt og funktionelt. Det er også vigtigt at sørge for, at dit kontorlokale er indrettet med de rette møbler og udstyr, så du kan udføre dine arbejdsopgaver effektivt.

I dag er det meget vigtigt at have adgang til internet, når man arbejder, og derfor sørger de fleste udlejere af kontorlokaler for, at der er trådløst internet tilgængeligt. Det kan være, at du skal betale ekstra for det, men det er ofte det værd.

Kontor til leje i Køge

Søger du et kontor til leje i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontor til leje i Køge.

Når du leder efter et kontor til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorer til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontor der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontor i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontor i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorer til leje i Køge herover. Vi har samlet alle kontorlokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Køge. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Køge, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Køge, kontor til leje i Køge, lager til leje i Køge, værksted til leje i Køge, klinik til leje i Køge, showroom til leje i Køge, lokale til leje i Køge, erhvervslokale til leje i Køge, restaurant til leje i Køge eller produktion til leje i Køge. Få besked om nye kontorlokaler til leje i Køge ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontor i Køge

Har du brug for hjælp til at finde kontor i Køge? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontor i Køge. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontor i Køge!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorlokaler, kontorlejemål eller kontor til leje i Køge. Hvor mange m2 skal kontorlokalerne være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Køge skal beliggenheden være - skal kontorlokalerne ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorlokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal kontorlokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter kontorlokaler i Køge

Når du søger kontorlokaler i Køge, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorlokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorlokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorlokaler på lokalemarkedet.

 Butik til leje i Køge, kontor til leje i Køge, lager til leje i Køge, værksted til leje i Køge, showroom til leje i Køge, lokale til leje i Køge, erhvervslokale til leje i Køge, restaurant til leje i Køge, produktion til leje i Køge, butikslokaler til leje i Køge, butikker til leje i Køge, kontorlokaler til leje i Køge, lagerlokaler til leje i Køge, lokaler til leje i Køge, værksted til leje i Køge, lokaler til showroom til leje i Køge, erhvervslokaler til leje i Køge, restauranter til leje i Køge, restaurantlokaler til leje i Køge, produktionslokaler til leje i Køge, butikslokaler i Køge, kontorpladser i Køge, kontorlokaler i Køge, kontorer i Køge, lagerlokaler i Køge, lokale i Køge, lokaler til værksted i Køge, lokaler til showroom i Køge, lokaler i Køge, erhvervslokaler i Køge, restaurantlokaler i Køge, produktionslokaler i Køge, erhvervslejemål i Køge, klinikfællesskaber i Køge, kontorfællesskaber i Køge, kontorhoteller i Køge, butik i Køge, kontor i Køge, kontorplads i Køge, arbejdsplads i Køge, lager i Køge, lokale i Køge, værksted i Køge, showroom i Køge, erhvervslokale i Køge, restaurantlokale i Køge, produktionslokale i Køge, erhvervslejemål i Køge, klinikfællesskab i Køge, kontorfællesskab i Køge, kontorhotel i Køge, ledige butikslokaler i Køge, ledige kontorpladser i Køge, ledige kontorlokaler i Køge, ledige kliniklokaler i Køge, ledige kontorer i Køge, ledige lagerlokaler i Køge, ledige lokaler i Køge, ledige lokaler til værksted i Køge, ledige lokaler til showroom i Køgeledige erhvervslokaler i Køge, ledige restaurantlokaler i Køge, ledige produktionslokaler i Køge, ledige erhvervslejemål i Køge, ledige klinikfællesskaber i Køge, ledige kontorfællesskaber i Køge eller ledige kontorhoteller i Køge, butikslejemål i Køge, kontorlejemål i Køge, kliniklejemål i Køge, lagerlejemål i Køge, værksted i Køge, showroom i Køge, lokaler i Køge, erhvervslokale i Køge, ledige butikslejemål i Køge, restaurantlejemål i Køge, butik til afståelse i Køge, butikslokaler til afståelse i Køge, restaurant til afståelse i Køge og restaurantlokaler til afståelse i Køge.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorlokaler i Køge, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontoret, så du kan se den med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye kontorlokaler i Køge og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorlokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontorlokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorlokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorlokaler til leje i Køge

Søger du kontorlokaler til leje i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler til leje i Køge.

Når du søger kontorlokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorlokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorlokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontorlokaler.

Du kan se listen med kontorlokaler til leje i Køge herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Køge. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Køge, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Køge, butikker til leje i Køge, kontorlokaler til leje i Køge, lagerlokaler til leje i Køge, lokaler til leje i Køge, værksted til leje i Køge, lokaler til showroom til leje i Køge, erhvervslokaler til leje i Køge, kliniklokaler til leje i Køge, restauranter til leje i Køge, restaurantlokaler til leje i Køge eller produktionslokaler til leje i Køge.

Kontorlokaler i Køge

Søger du kontorlokaler i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorlokaler i Køge.

Du kan se listen med kontorlokaler i Køge herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Køge. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorlokaler i Køge, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Køge, hvor du gerne vil leje kontorlokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorlokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorlokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorlokaler i Køge, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter bestemte type lokaler til leje i Køge, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links:Butikslokaler i Køge, kontorpladser i Køge, kontorlokaler i Køge, kontorer i Køge, kliniklokaler i Køge, lagerlokaler i Køge, lokaler i Køge, lokaler til værksted i Køge, lokaler til showroom i Køge, lokaler i Køge, erhvervslokaler i Køge, restaurantlokaler i Køge, produktionslokaler i Køge, erhvervslejemål i Køge, klinikfællesskaber i Køge, kontorfællesskaber i Køge eller kontorhoteller i Køge. Få besked om nye kontorlokaler i Køge ved at lave en søgeagent.

Kontor i Køge

Søger du et kontor i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontor i Køge.

Du kan se listen med kontor i Køge herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Køge. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorlokaler i Køge, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontor til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontor i Køge

Når du leder efter et kontor i Køge, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de kontorlokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorlokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kontorlokaler i Køge

Når du leder efter nye kontorlokaler i Køge, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kontorlokaler. Placeringen af kontorlokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Køge.

Find kontorlokaler i Køge

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Køge, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links:  Butik i Køge, kontor i Køge, kontorplads i Køge, klinik i Køge, arbejdsplads i Køge, lager i Køge, lokale i Køge, værksted i Køge, showroom i Køge, erhvervslokale i Køge, restaurantlokale i Køge, produktionslokale i Køge, erhvervslejemål i Køge, klinikfællesskab i Køge, kontorfællesskab i Køge, kontorhotel i Køge. Få besked om nye lokaler i Køge ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorlokaler i Køge

Søger du ledige kontorlokaler i Køge, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorlokaler i Køge.

Du kan se listen med ledige kontorlokaler i Køge herover. Vi har samlet alle kontorlokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorlokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Køge. Kontorlokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer ledige lokaler i Køge, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Køge, ledige kontorpladser i Køge, ledige kontorlokaler i Køge, ledige kliniklokaler i Køge, ledige kontorer i Køge, ledige lagerlokaler i Køge, ledige lokaler i Køge, ledige lokaler til værksted i Køge, ledige lokaler til showroom i Køge, ledige lokaler i Køge, ledige erhvervslokaler i Køge, ledige restaurantlokaler i Køge, ledige produktionslokaler i Køge, ledige erhvervslejemål i Køge, ledige klinikfællesskaber i Køge, ledige kontorfællesskaber i Køge eller ledige kontorhoteller i Køge. Få besked om ledige kontorlokaler i Køge ved at lave en søgeagent.

Værd at vide når du søger kontor til leje i Køge

Køge er med sine samlet lidt mere end 35.000 indbyggere det 18. største byområde i Danmark. Køges byområde omfatter udover Køge by også Køge Nord, der er Ølby Lyng og Ølsemagle Lyng, og Herfølge. Køge er hovedbyen i Køge Kommune og ved bunden af Køge bugt. Nogle regner Køge for at være en satellitby til København da byen nærmest hænger sammen med bebyggelsen der følger Køge Bugt Motorvejen ind til København.

Køges historie daterer helt tilbage til 1100-tallet, men byen fik først sin officielle status som købstad i 1288. Flere af de gamle byhuse, der blev bygget efter Køge fik sine rettigheder som købstad, findes stadig i Køges bymidte, og især omkring Køge Torv ligger flere af de gamle huse ved siden af Køge Rådhus og Kong Hans’ Gård, der blev bygget henholdsvis 1550 og 1634. Byens vartegn, Sankt Nicolai Kirke, der blev bygget mellem år 1250 og år 1300, ligger også i bymidten. I nærheden af Kirken ligger Danmarks ældste bindingsværkshus, der blev opført i 1527 og i dag fungerer som en del af Køge Børnebibliotek.

Køge byområde omfatter udover Køge også Ølsemagle Lyng, Ølby Lyng og Herfølge og havde i 2011 35.104 indbyggere. Køge Kommune har et areal på 255,47 m2 og er beliggende ved bunden af Køge Bugt. Både E20 motorvejen og E47/55 har indgang til Køge.

Veje med ledige erhvervslejemål i Køge
Information om kommunen