Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kontorhoteller til leje i Århus

Se alle kontorhoteller i Århus herunder. Hvis du leder efter et kontorhotel Århus, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle kontorhoteller i Århus i vores database. Find dit nye kontorhotel i Århus her. God fornøjelse. Mere info om kontorhoteller i Århus.

Lav en søgeagent og få besked om nye kontorhoteller

42 lokaler fundet
1 2 3 >

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er en erhvervsbygning, hvor der udlejes servicerede kontorer. Kontorhoteller er kendetegnet ved en høj grad af service, hvor udlejeren varetager driften af faciliteter som eksempelvis alarmsystemer, internet og bredbånd, konferencelokaler og møderum, sanitet, maling mv. Nogle kontorhoteller tilbyder telefonpasning/callcenter, og virtuelle adresser hvortil post leveres og videresendes.

Når du lejer et kontor i et kontorhotel, opnår du en høj grad af fleksibilitet. Der er som regel en kort bindingstid på lejekontrakten, så du hurtigt kan opsige lejeaftalen hvis du har brug for større eller mindre kontorlokaler.

Kontorhoteller i Århus

Søger du kontorhoteller i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller i Århus.

Du kan se listen med kontorhoteller i Århus herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kontorhoteller i Århus, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Århus, hvor du gerne vil leje kontorhoteller, og se hvilke ejendomme der har ledige kontorhoteller til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kontorhoteller der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kontorhoteller i Århus, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Århus, kontorpladser i Århus, kontorlokaler i Århus, kontorer i Århus, kliniklokaler i Århus, lagerlokaler i Århus, lokaler i Århus, lokaler til værksted i Århus, lokaler til showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokaler i Århus, restaurantlokaler i Århus, produktionslokaler i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskaber i Århus, kontorfællesskaber i Århus eller kontorhoteller i Århus. Få besked om nye kontorhoteller i Århus ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du kontorhotel i Århus

Har du brug for hjælp til at finde kontorhotel i Århus? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter kontorhotel i Århus. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte kontorhotel i Århus!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for kontorhoteller, lejlighed til leje, værelse til leje eller hus til leje i Århus. Hvor mange m2 skal kontorhotellet være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Århus skal beliggenheden være - skal kontorhotellet ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal kontoret ligge på? Skal kontorhotellet ligge i naturskønne omgivelser?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2 Søg på nettet efter kontorhoteller i Århus

Når du søger kontorhoteller i Århus, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kontorhoteller til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kontorhoteller på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kontorhoteller på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Århus, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Århus, kontor til leje i Århus, lager til leje i Århus, værksted til leje i Århus, showroom til leje i Århus, lokale til leje i Århus, erhvervslokale til leje i Århus, restaurant til leje i Århus, produktion til leje i Århus, butikslokaler til leje i Århus, butikker til leje i Århus, kontorlokaler til leje i Århus, lagerlokaler til leje i Århus, lokaler til leje i Århus, værksted til leje i Århus, lokaler til showroom til leje i Århus, erhvervslokaler til leje i Århus, restauranter til leje i Århus, restaurantlokaler til leje i Århus, produktionslokaler til leje i Århus, butikslokaler i Århus, kontorpladser i Århus, kontorlokaler i Århus, kontorer i Århus, lagerlokaler i Århus, lokale i Århus, lokaler til værksted i Århus, lokaler til showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokaler i Århus, restaurantlokaler i Århus, produktionslokaler i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskaber i Århus, kontorfællesskaber i Århus, kontorhoteller i Århus, butik i Århus, kontor i Århus, kontorplads i Århus, arbejdsplads i Århus, lager i Århus, lokale i Århus, værksted i Århus, showroom i Århus, erhvervslokale i Århus, restaurantlokale i Århus, produktionslokale i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskab i Århus, kontorfællesskab i Århus, kontorhotel i Århus, ledige butikslokaler i Århus, ledige kontorpladser i Århus, ledige kontorlokaler i Århus, ledige kliniklokaler i Århus, ledige kontorer i Århus, ledige lagerlokaler i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige lokaler til værksted i Århus, ledige lokaler til showroom i Århusledige erhvervslokaler i Århus, ledige restaurantlokaler i Århus, ledige produktionslokaler i Århus, ledige erhvervslejemål i Århus, ledige klinikfællesskaber i Århus, ledige kontorfællesskaber i Århus eller ledige kontorhoteller i Århus, butikslejemål i Århus, kontorlejemål i Århus, kliniklejemål i Århus, lagerlejemål i Århus, værksted i Århus, showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokale i Århus, ledige butikslejemål i Århus, restaurantlejemål i Århus, butik til afståelse i Århus, butikslokaler til afståelse i Århus, restaurant til afståelse i Århus og restaurantlokaler til afståelse i Århus.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kontorhoteller i Århus, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af kontorhotellet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye kontorhotel i Århus og du har en aftale med udlejeren om at det skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kontorhotellet, er det ikke sikkert, at han må fremleje kontorlokalet til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje kontoret.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på kontoret eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye kontorhoteller. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kontorhoteller til leje i Århus

Søger du kontorhoteller til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for kontorhoteller og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kontorhoteller til leje i Århus.

Når du søger kontorhoteller til leje, kan der være stor forskel på standen af kontorhotellerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje kontorhoteller, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer kontor i et kontorhotel.

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Århus herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Århus, butikker til leje i Århus, kontorlokaler til leje i Århus, lagerlokaler til leje i Århus, lokaler til leje i Århus, værksted til leje i Århus, lokaler til showroom til leje i Århus, erhvervslokaler til leje i Århus, kliniklokaler til leje i Århus, restauranter til leje i Århus, restaurantlokaler til leje i Århus eller produktionslokaler til leje i Århus.

Kontorhotel i Århus

Søger du et kontorhotel i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt kontorhotel i Århus.

Du kan se listen med kontorhoteller i Århus herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kontorhoteller i Århus, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kontorhotel til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kontorhotel i Århus

Når du leder efter et kontorhotel i Århus, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kontorhotel, som du lejer, hverken er for små eller for store. Kontorhotellet skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Kontorets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dit nye kontorhotel i Århus

Når du leder efter kontorhoteller i Århus, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dit nye kontorhotel. Placeringen af kontorhotellet er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Århus.

Find kontorhoteller i Århus

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Århus, kontorpladser i Århus, kontorlokaler i Århus, kontorer i Århus, kliniklokaler i Århus, lagerlokaler i Århus, lokaler i Århus, lokaler til værksted i Århus, lokaler til showroom i Århus, lokaler i Århus, erhvervslokaler i Århus, restaurantlokaler i Århus, produktionslokaler i Århus, erhvervslejemål i Århus, klinikfællesskaber i Århus, kontorfællesskaber i Århus eller kontorhoteller i Århus. Få besked om nye kontorhoteller i Århus ved at lave en søgeagent.

Kontorhotel til leje i Århus

Søger du kontorhotel til leje i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et kontorhotel til leje i Århus.

Når du leder efter et kontorhotel til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kontorhoteller til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kontorhotel der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et kontorhotel i en af de dyrere områder, eller er det okay med et kontorhotel i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kontorhoteller til leje i Århus herover. Vi har samlet alle kontorhoteller der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Århus, kontor til leje i Århus, lager til leje i Århus, værksted til leje i Århus, klinik til leje i Århus, showroom til leje i Århus, lokale til leje i Århus, erhvervslokale til leje i Århus, restaurant til leje i Århus eller produktion til leje i Århus. Få besked om nye kontorhoteller til leje i Århus ved at lave en søgeagent.

Ledige kontorhoteller i Århus

Søger du et lejemål eller ledige kontorhoteller i Århus, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige kontorhoteller i Århus.

Du kan se listen med ledige kontorhoteller i Århus herover. Vi har samlet alle kontorhoteller, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kontorhoteller i mange ejendomme af alle typer overalt i Århus. Kontorhotellerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Århus, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Århus, ledige kontorpladser i Århus, ledige kontorlokaler i Århus, ledige kliniklokaler i Århus, ledige kontorer i Århus, ledige lagerlokaler i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige lokaler til værksted i Århus, ledige lokaler til showroom i Århus, ledige lokaler i Århus, ledige erhvervslokaler i Århus, ledige restaurantlokaler i Århus, ledige produktionslokaler i Århus, ledige erhvervslejemål i Århus, ledige klinikfællesskaber i Århus, ledige kontorfællesskaber i Århus eller ledige kontorhoteller i Århus. Få besked om ledige kontorhoteller i Århus ved at lave en søgeagent.

Mange populære bydele i Aarhus

Når man skal finde ud af hvor man skal leje lokaler i Aarhus, kan man let blive forvirret. For Aarhus er ikke bare én by, som mange andre byer. Aarhus består af adskillige bydele, der har hver sin stil og stemning.

De største bydele i Aarhus er:

Midtbyen i Aarhus
Latinerkvarteret
Øgadekvarteret
Ceresbyen
Havnefronten
Christiansbjerg

Lej kontorhotel i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at leje kontorhotel i Aarhus Midtby.

Lej kontorhotel i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at leje kontorhotel i Latinerkvarteret.

Lej kontorhotel i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området, hvorfor det er let at rekruttere studerende til din virksomhed hvis du lejer kontorhotel i Øgadekvarteret.

Lej kontorhotel i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se kontorhotel der lige nu er til leje i Ceresbyen.

Lej kontorhotel ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange virksomheder vælger at leje kontorhotel i Aarhus Ø.

Lej kontorhotel i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange virksomheder der vælger at leje kontorhotel i Christiansbjerg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Århus