Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Odense SV

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Odense SV herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Odense SV er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Odense SV i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Odense SV her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Odense SV.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

4 lokaler fundet

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Odense SV

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Odense SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Odense SV.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Odense SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Odense SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Odense SV, kontor til leje i Odense SV, lager til leje i Odense SV, værksted til leje i Odense SV, klinik til leje i Odense SV, showroom til leje i Odense SV, lokale til leje i Odense SV, erhvervslokale til leje i Odense SV, restaurant til leje i Odense SV eller produktion til leje i Odense SV. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Odense SV ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Odense SV

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Odense SV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Odense SV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Odense SV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Odense SV. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense SV skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Odense SV

Når du søger en klinik til leje i Odense SV, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Odense SV, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Odense SV, kontor til leje i Odense SV, lager til leje i Odense SV, værksted til leje i Odense SV, showroom til leje i Odense SV, lokale til leje i Odense SV, erhvervslokale til leje i Odense SV, restaurant til leje i Odense SV, produktion til leje i Odense SV, butikslokaler til leje i Odense SV, butikker til leje i Odense SV, kontorlokaler til leje i Odense SV, lagerlokaler til leje i Odense SV, lokaler til leje i Odense SV, værksted til leje i Odense SV, lokaler til showroom til leje i Odense SV, erhvervslokaler til leje i Odense SV, restauranter til leje i Odense SV, restaurantlokaler til leje i Odense SV, produktionslokaler til leje i Odense SV, butikslokaler i Odense SV, kontorpladser i Odense SV, kontorlokaler i Odense SV, kontorer i Odense SV, lagerlokaler i Odense SV, lokale i Odense SV, lokaler til værksted i Odense SV, lokaler til showroom i Odense SV, lokaler i Odense SV, erhvervslokaler i Odense SV, restaurantlokaler i Odense SV, produktionslokaler i Odense SV, erhvervslejemål i Odense SV, klinikfællesskaber i Odense SV, kontorfællesskaber i Odense SV, kontorhoteller i Odense SV, butik i Odense SV, kontor i Odense SV, kontorplads i Odense SV, arbejdsplads i Odense SV, lager i Odense SV, lokale i Odense SV, værksted i Odense SV, showroom i Odense SV, erhvervslokale i Odense SV, restaurantlokale i Odense SV, produktionslokale i Odense SV, erhvervslejemål i Odense SV, klinikfællesskab i Odense SV, kontorfællesskab i Odense SV, kontorhotel i Odense SV, ledige butikslokaler i Odense SV, ledige kontorpladser i Odense SV, ledige kontorlokaler i Odense SV, ledige kliniklokaler i Odense SV, ledige kontorer i Odense SV, ledige lagerlokaler i Odense SV, ledige lokaler i Odense SV, ledige lokaler til værksted i Odense SV, ledige lokaler til showroom i Odense SVledige erhvervslokaler i Odense SV, ledige restaurantlokaler i Odense SV, ledige produktionslokaler i Odense SV, ledige erhvervslejemål i Odense SV, ledige klinikfællesskaber i Odense SV, ledige kontorfællesskaber i Odense SV eller ledige kontorhoteller i Odense SV, butikslejemål i Odense SV, kontorlejemål i Odense SV, kliniklejemål i Odense SV, lagerlejemål i Odense SV, værksted i Odense SV, showroom i Odense SV, lokaler i Odense SV, erhvervslokale i Odense SV, ledige butikslejemål i Odense SV, restaurantlejemål i Odense SV, butik til afståelse i Odense SV, butikslokaler til afståelse i Odense SV, restaurant til afståelse i Odense SV og restaurantlokaler til afståelse i Odense SV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Odense SV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Odense SV og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Odense SV

Søger du kliniklokaler til leje i Odense SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Odense SV.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Odense SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SV. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Odense SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Odense SV, butikker til leje i Odense SV, kontorlokaler til leje i Odense SV, lagerlokaler til leje i Odense SV, lokaler til leje i Odense SV, værksted til leje i Odense SV, lokaler til showroom til leje i Odense SV, erhvervslokaler til leje i Odense SV, kliniklokaler til leje i Odense SV, restauranter til leje i Odense SV, restaurantlokaler til leje i Odense SV eller produktionslokaler til leje i Odense SV.

Kliniklokaler i Odense SV

Søger du et kliniklokaler i Odense SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Odense SV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Odense SV herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SV. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Odense SV, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Odense SV, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Odense SV, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Odense SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Odense SV, kontorpladser i Odense SV, kontorlokaler i Odense SV, kontorer i Odense SV, kliniklokaler i Odense SV, lagerlokaler i Odense SV, lokaler i Odense SV, lokaler til værksted i Odense SV, lokaler til showroom i Odense SV, lokaler i Odense SV, erhvervslokaler i Odense SV, restaurantlokaler i Odense SV, produktionslokaler i Odense SV, erhvervslejemål i Odense SV, klinikfællesskaber i Odense SV, kontorfællesskaber i Odense SV eller kontorhoteller i Odense SV. Få besked om nye kliniklokaler i Odense SV ved at lave en søgeagent.

Klinik i Odense SV

Søger du et lejemål eller en klinik i Odense SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Odense SV.

Du kan se listen med kliniklokaler i Odense SV herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Odense SV, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Odense SV

Når du leder efter en klinik i Odense SV, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Odense SV

Når du leder efter nye kliniklokaler i Odense SV, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Odense SV.

Find kliniklokaler i Odense SV

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Odense SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Odense SV, kontor i Odense SV, kontorplads i Odense SV, klinik i Odense SV, arbejdsplads i Odense SV, lager i Odense SV, lokale i Odense SV, værksted i Odense SV, showroom i Odense SV, erhvervslokale i Odense SV, restaurantlokale i Odense SV, produktionslokale i Odense SV, erhvervslejemål i Odense SV, klinikfællesskab i Odense SV, kontorfællesskab i Odense SV, kontorhotel i Odense SV. Få besked om nye kliniklokaler i Odense SV ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Odense SV

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Odense SV, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Odense SV.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Odense SV herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SV. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Odense SV, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Odense SV, ledige kontorpladser i Odense SV, ledige kontorlokaler i Odense SV, ledige kliniklokaler i Odense SV, ledige kontorer i Odense SV, ledige lagerlokaler i Odense SV, ledige lokaler i Odense SV, ledige lokaler til værksted i Odense SV, ledige lokaler til showroom i Odense SV, ledige lokaler i Odense SV, ledige erhvervslokaler i Odense SV, ledige restaurantlokaler i Odense SV, ledige produktionslokaler i Odense SV, ledige erhvervslejemål i Odense SV, ledige klinikfællesskaber i Odense SV, ledige kontorfællesskaber i Odense SV eller ledige kontorhoteller i Odense SV. Få besked om ledige kliniklokaler i Odense SV ved at lave en søgeagent.

Hvad er Odense SV?

Odense SV er den sydvestlige del af Odense, Danmarks tredje største by. Det er en af de ældste bydele i Odense og har en lang historie. Bydelen er kendt for sine mange smukke gader og huse, der har et meget karakteristisk præg. 5250 Odense SV byder hvilken som velkommen, uanset om man er den store familie eller karrierebevidst enlig. Odense SV har adresser og boliger til salg til enhver type der søger.

Lokalesøgning i Odense SV

Virksomhedslokaler findes der mange af i Odense SV. Der er mange forskellige typer af virksomheder, der har etableret sig i bydelen, herunder restauranter, butikker, kontorer og mange andre. Det er også muligt at finde boliger til salg i bydelen, hvilket gør det muligt for folk at finde en bolig, der passer til deres beskæftigelse. Der er også mange forskellige offentlige institutioner og skoler i bydelen, så det er muligt at finde et sted, der passer til ens behov.

Vigtige steder i Odense SV

Bydelen omfatter byer som Dalum, Dyrup, Bellinge og de mindre befolkede som Brændekilde og Holmstrup. Der er også et godt udvalg af skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner. Man finder også Odense Zoo og Den Fynske Landsby på grænsen til Odense SV. Derudover er Scandic Odense beliggende ved E20 motorvejen og Assensvej.

Transport i Odense SV

Der er flere offentlige transportmuligheder i Odense SV. Der er buslinjer, der forbinder bydelen med resten af Odense og omegn. Der er også togstationer i bydelen, som forbinder Odense SV med resten af Danmark. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i bydelen.

 

Veje med ledige erhvervslejemål i Odense SV
Information om kommunen