Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Kliniklokaler til leje i Aalborg SØ

Se alle klinikker og kliniklokaler til leje i Aalborg SØ herunder. Hvis du leder efter en klinik til leje i Aalborg SØ er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige kliniklokaler i Aalborg SØ i vores database. Find dit nye kliniklokale og din nye klinik i Aalborg SØ her. God fornøjelse. Mere info om kliniklokaler til leje i Aalborg SØ.

Lav en søgeagent og få besked om nye kliniklokaler

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående lokaler, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Hvad er en klinik?

En klinik er et medicinsk center, der tilbyder specialiserede læge- og sundhedsydelser. Det kan være alt fra almindelig lægehjælp til specialiserede behandlinger som fysioterapi, psykologi og akupunktur. Der vil ofte være flere behandlere i klinikken. Klinikker kan være offentlige eller private. Klinikker har det nødvendige udstyr til at udføre undersøgelser og behandlinger, og de har som regel et venteværelse og andre faciliteter til patienter, herunder handicapfaciliteter.

Klinik til leje i Aalborg SØ

Søger du et lejemål eller en klinik til leje i Aalborg SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en klinik til leje i Aalborg SØ.

Når du leder efter en klinik til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på kliniklokaler til leje. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket kliniklejemål der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være en klinik i en af de dyrere områder, eller er det okay med en klinik i et mindre kendt område?

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Aalborg SØ herover. Vi har samlet alle kliniklokaler der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SØ. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Aalborg SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Aalborg SØ, kontor til leje i Aalborg SØ, lager til leje i Aalborg SØ, værksted til leje i Aalborg SØ, klinik til leje i Aalborg SØ, showroom til leje i Aalborg SØ, lokale til leje i Aalborg SØ, erhvervslokale til leje i Aalborg SØ, restaurant til leje i Aalborg SØ eller produktion til leje i Aalborg SØ. Få besked om nye kliniklokaler til leje i Aalborg SØ ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du en klinik i Aalborg SØ

Har du brug for hjælp til at finde en klinik i Aalborg SØ? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en klinik i Aalborg SØ. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte klinik til leje i Aalborg SØ!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for et kliniklokale Aalborg SØ. Hvor mange m2 skal dit nye kliniklokale være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Aalborg SØ skal beliggenheden være - skal dit nye kliniklokale ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal klinikken ligge på? Skal dit nye kliniklokale ligge i naturskønne omgivelser? Skal dit nye kliniklokale ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter klinik i Aalborg SØ

Når du søger en klinik til leje i Aalborg SØ, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste kliniklokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer kliniklokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning og udlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og kliniklokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Aalborg SØ, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Aalborg SØ, kontor til leje i Aalborg SØ, lager til leje i Aalborg SØ, værksted til leje i Aalborg SØ, showroom til leje i Aalborg SØ, lokale til leje i Aalborg SØ, erhvervslokale til leje i Aalborg SØ, restaurant til leje i Aalborg SØ, produktion til leje i Aalborg SØ, butikslokaler til leje i Aalborg SØ, butikker til leje i Aalborg SØ, kontorlokaler til leje i Aalborg SØ, lagerlokaler til leje i Aalborg SØ, lokaler til leje i Aalborg SØ, værksted til leje i Aalborg SØ, lokaler til showroom til leje i Aalborg SØ, erhvervslokaler til leje i Aalborg SØ, restauranter til leje i Aalborg SØ, restaurantlokaler til leje i Aalborg SØ, produktionslokaler til leje i Aalborg SØ, butikslokaler i Aalborg SØ, kontorpladser i Aalborg SØ, kontorlokaler i Aalborg SØ, kontorer i Aalborg SØ, lagerlokaler i Aalborg SØ, lokale i Aalborg SØ, lokaler til værksted i Aalborg SØ, lokaler til showroom i Aalborg SØ, lokaler i Aalborg SØ, erhvervslokaler i Aalborg SØ, restaurantlokaler i Aalborg SØ, produktionslokaler i Aalborg SØ, erhvervslejemål i Aalborg SØ, klinikfællesskaber i Aalborg SØ, kontorfællesskaber i Aalborg SØ, kontorhoteller i Aalborg SØ, butik i Aalborg SØ, kontor i Aalborg SØ, kontorplads i Aalborg SØ, arbejdsplads i Aalborg SØ, lager i Aalborg SØ, lokale i Aalborg SØ, værksted i Aalborg SØ, showroom i Aalborg SØ, erhvervslokale i Aalborg SØ, restaurantlokale i Aalborg SØ, produktionslokale i Aalborg SØ, erhvervslejemål i Aalborg SØ, klinikfællesskab i Aalborg SØ, kontorfællesskab i Aalborg SØ, kontorhotel i Aalborg SØ, ledige butikslokaler i Aalborg SØ, ledige kontorpladser i Aalborg SØ, ledige kontorlokaler i Aalborg SØ, ledige kliniklokaler i Aalborg SØ, ledige kontorer i Aalborg SØ, ledige lagerlokaler i Aalborg SØ, ledige lokaler i Aalborg SØ, ledige lokaler til værksted i Aalborg SØ, ledige lokaler til showroom i Aalborg SØledige erhvervslokaler i Aalborg SØ, ledige restaurantlokaler i Aalborg SØ, ledige produktionslokaler i Aalborg SØ, ledige erhvervslejemål i Aalborg SØ, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SØ, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SØ eller ledige kontorhoteller i Aalborg SØ, butikslejemål i Aalborg SØ, kontorlejemål i Aalborg SØ, kliniklejemål i Aalborg SØ, lagerlejemål i Aalborg SØ, værksted i Aalborg SØ, showroom i Aalborg SØ, lokaler i Aalborg SØ, erhvervslokale i Aalborg SØ, ledige butikslejemål i Aalborg SØ, restaurantlejemål i Aalborg SØ, butik til afståelse i Aalborg SØ, butikslokaler til afståelse i Aalborg SØ, restaurant til afståelse i Aalborg SØ og restaurantlokaler til afståelse i Aalborg SØ.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de kliniklokaler i Aalborg SØ, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af dine nye kliniklokaler, så du kan se dem med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dine nye kliniklokaler til leje i Aalborg SØ og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i kliniklokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på klinikken eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye kliniklokale. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Kliniklokaler til leje i Aalborg SØ

Søger du kliniklokaler til leje i Aalborg SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler til leje i Aalborg SØ.

Når du søger kliniklokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af forskellige klinikker til leje, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje en klinik, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer en klinik.

Du kan se listen med kliniklokaler til leje i Aalborg SØ herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SØ. kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler til leje i Aalborg SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Aalborg SØ, butikker til leje i Aalborg SØ, kontorlokaler til leje i Aalborg SØ, lagerlokaler til leje i Aalborg SØ, lokaler til leje i Aalborg SØ, værksted til leje i Aalborg SØ, lokaler til showroom til leje i Aalborg SØ, erhvervslokaler til leje i Aalborg SØ, kliniklokaler til leje i Aalborg SØ, restauranter til leje i Aalborg SØ, restaurantlokaler til leje i Aalborg SØ eller produktionslokaler til leje i Aalborg SØ.

Kliniklokaler i Aalborg SØ

Søger du et kliniklokaler i Aalborg SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter kliniklokaler i Aalborg SØ.

Du kan se listen med kliniklokaler i Aalborg SØ herover. Vi har samlet alle kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SØ. Kliniklokalerne kan variere i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter kliniklokalerne i Aalborg SØ, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Aalborg SØ, hvor du gerne vil leje kliniklokalerne, og se hvilke ejendomme der har ledige kliniklokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type kliniklokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde kliniklokaler i Aalborg SØ, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Aalborg SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Aalborg SØ, kontorpladser i Aalborg SØ, kontorlokaler i Aalborg SØ, kontorer i Aalborg SØ, kliniklokaler i Aalborg SØ, lagerlokaler i Aalborg SØ, lokaler i Aalborg SØ, lokaler til værksted i Aalborg SØ, lokaler til showroom i Aalborg SØ, lokaler i Aalborg SØ, erhvervslokaler i Aalborg SØ, restaurantlokaler i Aalborg SØ, produktionslokaler i Aalborg SØ, erhvervslejemål i Aalborg SØ, klinikfællesskaber i Aalborg SØ, kontorfællesskaber i Aalborg SØ eller kontorhoteller i Aalborg SØ. Få besked om nye kliniklokaler i Aalborg SØ ved at lave en søgeagent.

Klinik i Aalborg SØ

Søger du et lejemål eller en klinik i Aalborg SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter en ny klinik til leje i Aalborg SØ.

Du kan se listen med kliniklokaler i Aalborg SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SØ. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange kliniklokaler i Aalborg SØ, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige kliniklokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dit nye kliniklokale i Aalborg SØ

Når du leder efter en klinik i Aalborg SØ, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at det kliniklokale, som du lejer, hverken er for små eller for store. Dit nye kliniklokale skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Klinikkens størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye kliniklokaler i Aalborg SØ

Når du leder efter nye kliniklokaler i Aalborg SØ, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye kliniklokaler. Placeringen af dit nye kliniklokale er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller klinik skal ligge i mere befærdede steder i Aalborg SØ.

Find kliniklokaler i Aalborg SØ

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Aalborg SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Aalborg SØ, kontor i Aalborg SØ, kontorplads i Aalborg SØ, klinik i Aalborg SØ, arbejdsplads i Aalborg SØ, lager i Aalborg SØ, lokale i Aalborg SØ, værksted i Aalborg SØ, showroom i Aalborg SØ, erhvervslokale i Aalborg SØ, restaurantlokale i Aalborg SØ, produktionslokale i Aalborg SØ, erhvervslejemål i Aalborg SØ, klinikfællesskab i Aalborg SØ, kontorfællesskab i Aalborg SØ, kontorhotel i Aalborg SØ. Få besked om nye kliniklokaler i Aalborg SØ ved at lave en søgeagent.

Ledige kliniklokaler i Aalborg SØ

Søger du et lejemål eller en ledig klinik til leje i Aalborg SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et en ledig klinik til leje i Aalborg SØ.

Du kan se listen med ledige kliniklokaler i Aalborg SØ herover. Vi har samlet alle ledige kliniklokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige kliniklokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Aalborg SØ. Kliniklokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemte type ledige lokaler i Aalborg SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Aalborg SØ, ledige kontorpladser i Aalborg SØ, ledige kontorlokaler i Aalborg SØ, ledige kliniklokaler i Aalborg SØ, ledige kontorer i Aalborg SØ, ledige lagerlokaler i Aalborg SØ, ledige lokaler i Aalborg SØ, ledige lokaler til værksted i Aalborg SØ, ledige lokaler til showroom i Aalborg SØ, ledige lokaler i Aalborg SØ, ledige erhvervslokaler i Aalborg SØ, ledige restaurantlokaler i Aalborg SØ, ledige produktionslokaler i Aalborg SØ, ledige erhvervslejemål i Aalborg SØ, ledige klinikfællesskaber i Aalborg SØ, ledige kontorfællesskaber i Aalborg SØ eller ledige kontorhoteller i Aalborg SØ. Få besked om ledige kliniklokaler i Aalborg SØ ved at lave en søgeagent.

Hvad er Aalborg SØ?

Aalborg SØ er en bydel til Aalborg som primært er beliggende i den sydlige del af Aalborg. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder og for at være et godt sted at bo. Det er også et populært sted at bo for studerende, da der er flere studieboliger og lejligheder til rådighed.

Aalborg SØ har også et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturinstitutioner. Bydelen er også kendt for sine mange kirker og kirkegårde, som er et populært sted at besøge. Der er også en række offentlige institutioner, herunder skoler, biblioteker og sundhedscentre.

Lokalesøgning i Aalborg SØ

Hvis du leder efter et sted at etablere din virksomhed, eller blot udvide din nuværende, så kan Aalborg SØ være et godt bud på en ny lokation. Her finder du leje lokaler med formål lige fra kontorer til lagerbygninger. Det kan også være ejendomme som udlejer lejeboliger, men har overskydende lokaler i gadehøjde, her kan det være oplagt at åbne en restaurant, butik eller liberalt erhverv.

Vigtige steder i Aalborg SØ

Aalborg SØ strækker sig langt sydpå, det kan derfor være rart at få et overblik inden man leder for ihærdigt efter sin bolig/lokaler. Det er blandt andet afgørende at vide, hvorvidt man leder efter bolig nord eller syd for Egnsplanvej da denne hovedvej danner en klar skillelinje i Aalborg SØ.

Syd for hovedvejen har man blandt andet Visse som forbindes til Aalborg via Brådalvej. Her findes institutioner som Børnehaven Tophøj eller Nøvling Skole.

Nordpå ligger Gug som også er en del af mere tæt bebygget del af Aalborg. Her finder man adskillige fritidsaktiviteter, samt institutioner.

Transport i Aalborg SØ

Aalborg SØ er godt forbundet til resten af Aalborg via offentlig transport. Der er flere busruter, der kører gennem bydelen, og der er også togstationer i Aalborg SØ. Det er også muligt at komme til Aalborg SØ med bil, da der er flere veje, der forbinder bydelen til resten af Aalborg.

Veje med ledige erhvervslejemål i Aalborg SØ
Information om kommunen