Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Århus N

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Århus N.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Århus N.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lager i Århus N

Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.

 

Find lager i Århus N på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Århus N, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Århus N . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Århus N herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Århus N end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Århus N

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Århus N. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Århus N der matcher dine søgekriterier.