Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

 

Find kontor i Kongens Lyngby på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Kongens Lyngby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Kongens Lyngby end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Kongens Lyngby der matcher dine søgekriterier.