Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Odense C, Kongensgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 149859
  • Kontor
  • 344 m2
  • 166.800 Kroner
  • 484 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

344 m² – flotte kontorlokaler – Odense C – Fyns Forsamlingshus

344 m² – flotte kontorlokaler – Odense C – Fyns Forsamlingshus
Søges der kontorlokaler som rækker ud over almindelig standard og vil man have noget ekstraordinært, så er dette lejemål bestemt et besøg værd.
Denne historiske ejendom har siden år 1900 og helt frem til 1970 fungeret som forsamlingshus for hele Fyn. Forsamlingshuset blev samlingssted ikke kun for Fyn men for hele landet, da huset også blev brugt til blandt andet politiske møder, udstillinger og koncerter mv.
I 1998 købte Barfoed Group ejendommen og renoverede den til kontor- og detailanvendelse, som vi kender den i dag fyldt med spændende og kreative virksomheder samt én af byens absolut hotteste restaurationer i form af sushi og cocktailbaren GOMA.
Ejendommen står fantastisk flot i gadebilledet med den historiske byggestil og er kendt af alle byens borgere som én af de flotteste ejendomme i midtbyen. Hermed udbydes en sjælden mulighed for kontorlokaler i denne historiske ejendom. Huset fremstår overalt særdeles eksklusivt og i særdeleshed skal nævnes den fantastiske hall med stor imponerende trappe og fællesarealer som er et helt visitkort i sig selv. Der er virkelig kræset for detaljerne og hvad enten man er bruger eller gæst af huset, så drages man af den imponerende og herskabelige stemning i lokalerne.
Selve lejemålet er beliggende på 1. sal og indeholder et godt miks af åbne og tilstødende møde/kontorlokaler med sildebensparketgulve og højt til loftet. Derudover stort køkken/kantine med dejligt lysindfald. Endvidere adgang til 2 toiletter.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.