Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kliniklokaler til leje i Gentofte

Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger kliniklokaler til leje i Gentofte
Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Gentofte.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger kliniklokaler til leje i Gentofte
Sortér efter

Værd at vide når du søger klinik i Gentofte

Gentofte er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Oprindeligt var Gentofte en landsby, der hvis man skal bruge bynavnet som indikator formentligt daterer helt tilbage til omkring år 800. Den oprindelige landsby blev bygget op omkring Gentoftegård, der havde stor betydning for byens tidlige udvikling. Som i mange andre dele af Storkøbenhavn opnåede Gentofte en stor befolkningstilvækst da jernbanen kom i anden halvdel af det 19. århundrede, da det medvirkede at folk fra byen kunne flytte ud.

I dag er Gentofte en del af Gentofte Kommune, der er præget af de mange bydele uden nogle klare bygrænser. Gentofte er primært bebygget med villakvarterer, og er et attraktivt kvarter at bosætte sig i på grund af den korte afstand til København samt at Gentofte Kommune er en af de rigeste i Danmark. Dette resulterer også i byens høje huspriser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Gentofte ligger nord for København, i mellem Hellerup, Charlottenlund og Søborg.

 

Find klinik i Gentofte på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinik til leje i Gentofte, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler til leje i Gentofte . Du kan se de aktuelle kliniklokaler til leje i Gentofte herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Gentofte end klinik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler til leje i Gentofte

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gentofte. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gentofte der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Gentofte?

I Gentofte finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Gentofte ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Gentofte kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Gentofte?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Gentofte.

Hvor meget koster et lokale i Gentofte?

Prisen på et lokale i Gentofte afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Gentofte.