Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Klinikfællesskaber til leje i Virum

Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Virum.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Klinikfællesskaber til leje i Virum.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Klinik/Klinikfællesskab til leje på Frederikdalsvej, Virum

  Klinik - meget centralt beliggende direkte ved Virum station: Ejendommen huser i dag Virum apotek, tandlæge læge og fysioterapeut. Lejemålet indeholder eget indgangsparti med venteværelse og reception. Der er i dag pla...
  • 1.481 kr/m2/år - inkl drift
  • 162 m2

 

Find klinikfællesskab i Virum på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinikfællesskab til leje i Virum, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige klinikfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige klinikfællesskaber til leje i Virum . Du kan se de aktuelle klinikfællesskaber til leje i Virum herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Virum end klinikfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye klinikfællesskaber til leje i Virum

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Virum. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Virum der matcher dine søgekriterier.