Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kliniklokaler til leje i Kokkedal

Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Kokkedal.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kliniklokaler til leje i Kokkedal.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Kontor til leje på Kokkedal Industripark, Kokkedal

  Arkitekttegnet domicil nord for København.: Erhvervsejendom til leje nord for København. Del ejendom med NIKE Denmark i nyistandsat ejendom i Kokkedal - tæt på offentlig transport og motorvej. Fra 300 ...
  • Ikke angivet
  • 786 m2

 

Find klinik i Kokkedal på Virksomhedslokaler.dk

Søger du klinik til leje i Kokkedal, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kliniklokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kliniklokaler til leje i Kokkedal . Du kan se de aktuelle kliniklokaler til leje i Kokkedal herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Kokkedal end klinik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kliniklokaler til leje i Kokkedal

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Kokkedal. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Kokkedal der matcher dine søgekriterier.