Holme Ringvej, Viby J - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Holme Ringvej i 8260 Viby J netop nu:

Se alle ledige lokaler i Viby J lige nu


Holme Ringvej ligger i Aarhus Kommune


Hvad er Viby J?

Viby J er et sted i Aarhus Kommune, der ligger i det sydøstlige hjørne af Danmark. Det er en lille by, der er omgivet af skove og marker, og det er et populært sted for både børnefamilier og ældre. Byen har et stort udvalg af butikker, restauranter, caféer og andre servicefaciliteter, såsom en lokal bibliotek og et kulturhus. Der er også flere skoler, der tilbyder både folkeskole og gymnasial uddannelse. Byen har også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en tennisbane og en skøjtebane. Viby J er et dejligt sted at bo, og det er et godt sted at slappe af og nyde naturen.

Lokalesøgning i Viby J

Erhvervslokaler i Viby J er lette at finde. Der er mange forskellige muligheder for at finde kontorlokaler, butikker, restauranter og andre erhvervsmæssige faciliteter. Man kan søge kontorlokaler til leje eller butikslokaler til leje i Viby J. Bydelen har også et stort udvalg af mindre grupper, der tilbyder forskellige tjenester, såsom kunst, musik og kultur og andre ting. Det er også muligt at finde lokaler til arrangementer og møder i Viby J.

Vigtige steder i Viby J

For at komme til Viby fra Århus skal man benytte Skanderborgvej, som går gennem midten af Viby. På tværs af denne rute går Viby Ringvej og Ringvej Syd. Der er også et stort udvalg af parker og grønne områder i Viby J, herunder Viby Sø, som er et populært sted for både lokale og turister. I midten af Viby J finder man også mange udendørs og indendørs sportsaktiviteter. Det tæller blandt andet Viby Hallen, Viby Squash Klub, Aarhus Rugby Klub og Viby Badminton Klub. Inden imellem alle disse klubber ligger utallige fodboldbaner som også bliver benyttet af adskillige institutioner.

Transport i Viby J

Der er flere offentlige transportmuligheder i Viby J, herunder bus, tog og taxa. Der er også flere cykelstier, der forbinder byen med de omkringliggende byer. Tog forbindelser går via Viby J's egen togstation, nemlig Viby Jylland st.