Wittrupvej, Vejle Øst - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Wittrupvej i 7120 Vejle Øst netop nu:

Se alle ledige lokaler i Vejle Øst lige nu


Wittrupvej ligger i Vejle Kommune


Hvad er Vejle Øst?

Vejle Øst er et område i den østlige del af Vejle Kommune. Det er et område, hvis primært beboede område består af Bredballe. Derudover er hovedparten af Viby Øst åbne landbrugsarealer. Lokaler til leje er tilgængeligt i Vejle Øst fordi der både er fysisk aktivitet til kunder, men også gode kvadratmeter til erhvervslokaler til leje. Derudover, hvis man lejer kontorer eller lagerlokaler er der gode transportforbindelser til resten af området.

Vejle Øst er et smukt område, der byder på mange forskellige aktiviteter. Området er kendt for sine smukke strande, der er perfekte til at slappe af og nyde naturen. Derudover er der mange forskellige sportsfaciliteter, som f.eks. en golfbane, en fodboldbane og en tennisbane. Derudover er der et stort udvalg af butikker og restauranter, som gør det let at finde det, man har brug for.

Lokalesøgning i Vejle Øst

Erhvervslokaler til leje i Vejle Øst er lette at finde, da der er mange forskellige muligheder. Der er mange forskellige erhvervslokaler, som kan lejes, såsom kontorer, lagerlokaler og butikslokaler til leje. Boliger i Vejle Øst er også efterspurgte, så hvis man leder efter en investeringsejendom, men henblik på udlejning, kan det også være en mulighed for at skabe lejeboliger eller måske investere i huse til salg eller måske villaer.

Vigtige steder i Vejle Øst

Vejle Øst er på kortet placeret på den nordlige kyst af Vejle Fjord, ud til vandet har man Tirsbæk Strand, hvor man blandt andet har udsigt til Holtser Hage. Som tidligere nævnt er Bredballe en af de mest befolkede dele af Vejle Øst, derudover finder man Bredal, Assendrup og Engum i de nordøstlige dele blandt alle markerne.

I midten af Vejle Øst finder man vejnettet, hvor Juelsmindevej og Horsensvej krydser. Disse forbinder Vejle bymidte med omverdenen.

Transport i Vejle Øst

Vejle Øst er forbundet med resten af Vejle Kommune via en række veje og jernbaner. Der er et godt busnetværk, der forbinder Vejle Øst med resten af byen. Derudover er der også togforbindelser til de omkringliggende byer og byer. Der er også en række cykelstier, der forbinder området med resten af Vejle Kommune.