Kirketorvet, Tranbjerg J - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Kirketorvet i 8310 Tranbjerg J netop nu:

Se alle ledige lokaler i Tranbjerg J lige nu


Kirketorvet ligger i Aarhus Kommune


Hvad er Tranbjerg J?

Tranbjerg J er en bydel i det sydlige Århus, som primært omfatter Tranbjerg by. 8310 Tranbjerg J, som det også kaldes, er en af de største bydele i Århus Kommune. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder, der gør det til et dejligt sted at bo. Der er også mange forskellige butikker, restauranter og andre servicefaciliteter, som gør det til et godt sted at bo.

Tranbjerg J har også et stort udvalg af skoler og daginstitutioner, som gør det til et godt sted at bo for børnefamilier. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en fodboldbane, en basketballbane og en skaterbane. Der er også et stort udvalg af offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.

Lokalesøgning i Tranbjerg J

Tranbjerg J er et godt sted at starte en virksomhed eller flytte sin nuværende virksomhed hen. Tranbjerg hovedgade byder på et stort udvalg af butikker og restauranter, og der er også mange andre virksomheder, der er etableret i området. Ejendomme i området kan benyttes til kontorer til leje eller showroom og klinikker, og der er også et stort udvalg af butikker til salg. Medarbejdere som muligvis flytter på grund af arbejdet kan også nyde godt af et godt boligmarked med massere af boliger til salg og huse til leje, som kan rumme alle typer familier eller enlige.

Vigtige steder i Tranbjerg J

Der er mange vigtige steder i Tranbjerg J, herunder Tranbjerg Kirke, Tranbjerg Bibliotek og Tranbjerg Idrætscenter. Der er også mange andre steder, herunder butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige institutioner som Tranbjergskolen på Grønløkke Allé.

Landevejen er et godt sted at kende til når man befinder sig i Tranbjerg J, fordi den går hele vejen gennem Tranbjerg J, fra Slet til Ravnholt.

Transport i Tranbjerg J

Der er mange forskellige transportmuligheder til rådighed i Tranbjerg J, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange offentlige parkeringspladser, som gør det nemt at parkere bilen. Der er også mange cykelstier, som gør det nemt at komme rundt i byen på cykel. Der er også mange offentlige transportmuligheder, herunder busser og tog, som gør det nemt at komme rundt i byen.