Erhvervslokaler i Svenstrup J - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 9230 Svenstrup J - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Svenstrup J lige nu

Veje med ledige lokaler i Svenstrup J lige nu:

 

Andre veje i Svenstrup J:


Dette postdistrikt er beliggende i Aalborg Kommune

 

Hvad er Svenstrup J

Svenstrup J er en bydel i Aalborg kommune, med postnummeret 9230. Bydelen har et areal på ca. 5,4 km2 og en befolkning på omkring 5.000. Bydelen er beliggende i det nordlige Aalborg, og er et af de mest populære områder i byen. Det skyldes blandt andet den store del af natur som omgiver området samt de gode transportmuligheder til Aalborg midtby for pendlere.

Lokalesøgning i Svenstrup J

Er du på udkig efter erhvervslejemål i Svenstrup J? Så har du heldet med dig. Bydelen har et stort udvalg af erhvervslejemål, som passer til enhver virksomhed. Om end det er tiltænkt investeringsmuligheder for udlejningsejendomme eller blot kontorlokaler eller lagerbygninger, så byder Svenstrup J på det hele.

Vigtige steder i Svenstrup J

Svenstrup J er et stort område, som ikke kun omfatter by, men også marker og naturområder.

Gennem Svenstrup J går Nordjyske Motorvej, også bare kaldt E45. og her på tværs går Hobrovej, som fører bilister fra Ellidshøj til Svenstrup og til sidst Lere Sig, hvor IKEA og Biltema blandt andet ligger i et større industrikvarter med diverse varehuser fra ILVA, Elgigaten, Bauhaus osv.

Hvis man bevæger sig mod vest befinder man sig hurtigt i Godthåb, som har adskillige seværdigheder at byde på. Her finder man blandt andet Godthåb kirke og Godthåb Hammerværk. Derudover finder der også uddannelsesinstitutioner som Godthåbsskolen og Aalborg Planteskolen.

Transport i Svenstrup J

Svenstrup J er godt forbundet med resten af Aalborg og omegn. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder bus og tog. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt i området på en miljøvenlig måde. Der er også adskillige parkeringsmuligheder, så man kan parkere sin bil, når man skal besøge området.