Nygade, Slagelse - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Nygade i 4200 Slagelse netop nu:

Se alle ledige lokaler i Slagelse lige nu


Nygade ligger i Slagelse Kommune


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Slagelse

Slagelse er en erhvervsby med en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher. Byen har en stærk tradition for industri, men der er også en stigende andel af servicevirksomheder.

Byen har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på motorvejene E47 og E20, som giver nem adgang til resten af Danmark og Europa. Slagelse har også et godt tognet, der forbinder byen med København, Odense og Aarhus.

Slagelse Kommune har en ambitiøs erhvervsstrategi, der har til formål at fremme vækst og udvikling i erhvervslivet. Strategien har fokus på at styrke de eksisterende erhvervsområder og tiltrække nye virksomheder til kommunen.

Bydele af Slagelse

Slagelse er opdelt i følgende distrikter:

  1. Indre by er det historiske centrum af Slagelse. Her finder du blandt andet Slagelse Rådhus, Slagelse Domkirke, Slagelse Teater og Slagelse Museum.
  2. Vestbyen er en moderne bydel med mange boliger, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Her finder du blandt andet Slagelse Gymnasium, Slagelse Erhvervsskole og Slagelse Sygehus.
  3. Østbyen er en blandet bydel med boliger, erhverv og natur. Her finder du blandt andet Slagelse Lystanlæg, Slagelse Sportsby og Slagelse Stadion.

Mere information om Slagelse som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Slagelse, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Slagelse som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Slagelse i denne guide: Slagelse: Erhverv i udvikling