Adelgade, Skive - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Adelgade i 7800 Skive netop nu:

Se alle ledige lokaler i Skive lige nu


Adelgade ligger i Skive Kommune


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Skive

Skive er en vigtig erhvervsby i Midtjylland. Byen har en lang tradition for industri, og der er stadig en stor del af industriudviklingen i Skive knyttet til industrien.

De vigtigste industrier i Skive er metalindustrien, fødevareindustrien og træindustrien. Udover industri er der også en række andre vigtige erhvervsområder i Skive. Skive Kommune har en ambitiøs erhvervspolitik, der skal sikre, at byen forbliver en attraktiv erhvervsdestination. Kommunen arbejder blandt andet for at styrke uddannelses- og forskningsmiljøet i Skive, ligesom kommunen tilbyder en række støtteordninger til virksomheder, der ønsker at etablere sig i Skive.

Områder af Skive

Skive by består af 11 bydele, som er opdelt af grønne kiler. Distrikterne er:

Skive Midtby er byens centrum og huser en række af byens vigtigste institutioner, herunder Skive Rådhus, Skive Bibliotek, Skive Museum og Skive Teater. Byens centrum er også hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Brårup er en bydel i den nordlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og dobbelthusområder. Brårup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Gymnasium og Skive Tekniske Skole.

Dommerby er en bydel i den sydlige del af Skive, Danmark. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Dommerby er også hjemsted for Skive Kaserne.

Egeris and Bilstrup er et distrikt i den sydøstlige del af Skive, Danmark. Bydelen er præget af villaer og dobbelthusområder. Egeris og Bilstrup er også hjemsted for en række skoler og institutioner, herunder Skive Handelshøjskole og Skive Musikskole.

Egeris Syd er en bydel i den sydøstlige del af Skive, Danmark. Bydelen er præget af etagebyggeri og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer. Egeris Syd er også hjemsted for Skive Idrætscenter.

Business Vestbyen er en bydel i den vestlige del af Skive, Danmark. Bydelen er præget af erhvervsliv og er hjemsted for en række virksomheder, herunder Vikan A/S, Skive Vand A/S og Freja Transport & Logistics A/S.

Glyngøre er en bydel i den østlige del af Skive, Danmark. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og huser en række virksomheder, herunder N.C.Nielsen A/S.

Højslev Stationsby er en bydel i den østlige del af Skive. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og huser en række virksomheder, herunder Roslev Trælasthandel A/S.

Durup er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og huser en række virksomheder.

Breum er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og huser en række virksomheder.

Ramsing er en tidligere kommune, der blev indlemmet i Skive Kommune i 2007. Bydelen er præget af villaer og parcelhusområder og huser en række virksomheder.

Hver bydel har sine egne karakteristika og er med til at give Skive sin unikke identitet.

Mere information om Skive som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Skive, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Skive som erhvervsby, som kan give dig et komplet overblik. Læs guiden her: Skive: Erhverv i spændende udvikling