Torvet, Nørresundby - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Torvet i 9400 Nørresundby netop nu:

Se alle ledige lokaler i Nørresundby lige nu


Torvet ligger i Aalborg Kommune


Nørresundby er en vigtig erhvervsby i Nordjylland. Byen har et dynamisk og mangfoldigt erhvervsliv, der dækker en bred vifte af industrier.

Nørresundby har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger centralt i Nordjylland og tæt på Aalborg Lufthavn og motorvej E45.

Områder i Nørresundby

Nørresundby Midtby er den centrale bydel med byens største handelsgade, gågaden Østerågade. Bydelen er også hjemsted for Nørresundby Kirke, Nørresundby Plads og Limfjordsbroen.

Lindholm er en bydel i det vestlige Nørresundby, Danmark. Bydelen er præget af industri og erhverv, men der er også en voksende boligudvikling. Lindholm er hjemsted for Aalborg Portland, Siemens Wind Power og Telenor.

Løvvang er en bydel i det østlige Nørresundby, Danmark. Bydelen er præget af boliger og grønne områder. Løvvang er hjemsted for Arla Foods og Nordjyske Medier.

Nørre Uttrup er en bydel i det nordlige Nørresundby, Danmark. Bydelen er præget af bolig- og erhvervsbyggeri. Nørre Uttrup er hjemsted for Aalborg Kaserne og Aalborg Universitetshospital.

Stigsborg er en bydel i Nørresundby, det sydlige Nørresundby. Bydelen er præget af boliger og grønne områder. Stigsborg er hjemsted for Stigsborg Kulturcenter og Nørresundby Lystbådehavn.

Mere information om Nørresundby som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Nørresundby, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Nørresundby som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Nørresundby i denne guide: Nørresundby: De mange muligheder for erhvervslivet.