Strandgade, Nibe - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Strandgade i 9240 Nibe netop nu:

Se alle ledige lokaler i Nibe lige nu


Strandgade ligger i Aalborg Kommune


Hvad er Nibe?

Nibe 9240 omfatter et større byområde vest for Aalborg i Nordjylland som grænser op til Limfjorden. Det er et af de mest populære ferieområder i Danmark, og det er kendt for sin smukke natur og mange aktiviteter.

Nibe har en masse at tilbyde. Området er fyldt med dejlige strande, skove og søer, og der er masser af aktiviteter som fiskeri, sejlsport, vandreture og cykling. Nibe er også meget kendt for festivalen Nibe festival som er en af Danmarks største festivaller, som finder sted i en lille skov ved navn Skalskoven, her er frivillige med til at skabe den gode stemning år efter år..

Lokalesøgning i Nibe

Ønsker du at flytte dit erhverv til Nibe, eller blot opstarte nyt, så kan du her finde erhvervslejemål i mange afstøbninger. Det er muligt at leje lokaler til butiks- eller kontorlokaler samt meget andet. Derudover er der også mulighed for at leje lokaler til produktion, lager og andre former for erhverv. Der er mange muligheder for at finde det helt rigtige sted til at starte din virksomhed.

Vigtige steder i Nibe

Nibe er et stort områder og omfatter adskillige mindre byer som Krastrup, Farstrup og Gundersted i vest og Store Restrup, Nyrup og Nørholm i øst. Indimellem alle disse byer ligger utalige marker, skove og naturområder.

Nibe byder også på mange seværdigheder, heriblandt Nibe Museum, havnen i Nibe Troldkirken, Halkær Mølle Naturcenter og Vikingebyen. Alle er med til at bidrage til en hyggelig og ægte stemning for turister og indbyggere.

Transport i Nibe

Nibe har et godt netværk af offentlig transport, der forbinder byen med resten af Danmark. Der er både tog, bus og taxa, så det er nemt at komme rundt.

Ud over det offentlige transportnetværk er der også mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre steder at besøge. Der er også et stort udvalg af kultur- og fritidsaktiviteter, såsom museer, teatre og biografer. Der er også mange forskellige sportsfaciliteter, såsom golfbaner, tennisbaner og svømmehaller.