Skøjtevej, Kastrup - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Skøjtevej i 2770 Kastrup netop nu:

Se alle ledige lokaler i Kastrup lige nu


Skøjtevej ligger i Tårnby Kommune


Hvad er Kastrup?

Kastrup er en bydel i Københavns Kommune, som ligger i den sydøstlige del af hovedstaden. Bydelen er hjemsted for Kastrup Lufthavn, som er Danmarks største lufthavn. Kastrup er også kendt for sine mange strande, som er perfekte til en afslappende dag ved vandet. Bydelen har også et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle aktiviteter.

Kastrup er også kendt for sine mange grønne områder, som er perfekte til at slappe af og nyde naturen. Bydelen har også flere offentlige parker, som er et godt sted at gå en tur og nyde den friske luft. Kastrup er også et godt sted at bo, da det har et stort udvalg af boliger, der passer til enhver smag og økonomi.

Lokalesøgning i Kastrup

Det er oplagt at søge virksomhedslokaler i Kastrup, især hvis man er en virksomhed som har interesser både øst og vest for Øresund, dette skyldes de eminente transportmuligheder. Man kan også søge lejelokaler til restaurant eller cafe, i Kastrup kommer der nemlig mange internationale rejsende grundet Kastrup Lufthavn. Virksomheder der ønsker at være tæt på Københavns centrum, men samtidig have god adgang til motorveje og lufthavn, vil finde Kastrup et godt sted at etablere sig.

Vigtige steder i Kastrup

Man kan næsten ikke sige Kastrup uden også at sige Københavns Lufthavn. Hvis ikke man flyver over Øresund eller Tårnby er der god sandsynlighed for, at man er kommet henover Kastrup. Som passagerer eller rejsende kan man i hvert fald tydeligt kigge ud over hele Kastrup fra et flyvindue. Amager Strandpark er også en af de mange andre faciliteter beliggende i Kastrup. Derudover er det også ud fra Kastrup, at Øresundsbroen går ud fra.

Transport i Kastrup

Udover lufthavnen har Kastrup mange andre transportforbindelser. Der er flere bus- og togforbindelser, som gør det nemt at komme til og fra bydelen. Der er også flere cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i Kastrup på en sikker og miljøvenlig måde.