Falkevej, Hillerød - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Falkevej i 3400 Hillerød netop nu:

Se alle ledige lokaler i Hillerød lige nu


Falkevej ligger i Hillerød Kommune


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Hillerød

Life science er en af de største erhvervssektorer i Hillerød. Byen er hjemsted for en række biotekvirksomheder, der udvikler og producerer medicin og anden medicin. Hillerød er også hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU), som har et stort campus i byen. DTU uddanner ingeniører og forskere inden for life science.

Hillerød er en erhvervsby med en række kendetegn:

 1. Byen har en bred vifte af virksomheder inden for forskellige brancher.
 2. Byen er hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU), som uddanner ingeniører og forskere inden for en række forskellige områder.
 3. Byen er hjemsted for en række statslige og kommunale institutioner.
 4. Byen har en god infrastruktur, herunder et veludbygget vejnet, offentlig transport og en international lufthavn.

Hillerød har gode transportforhold for virksomheder. Byen har et veludbygget vejnet, der forbinder byen med resten af Danmark. Hillerød ligger også tæt på København, som er en af Europas største byer.

Hillerød har et godt offentligt transportsystem. Byen har en busterminal, der ligger i centrum af byen. Der er busforbindelser til København, Helsingør og Frederiksværk. Hillerød har også en togstation, beliggende i den sydlige del af byen. Toget forbinder Hillerød med København, Helsingør og Frederiksværk.

Bydele i Hillerød

Hillerød er opdelt i 11 distrikter:

 1. Byens centrum er Hillerøds centrum og huser en række butikker, restauranter, caféer, kulturinstitutioner og offentlige myndigheder.
 2. Slotsbyen er et historisk område omgivet af middelalderlige bymure.
 3. Østerby er et boligområde beliggende øst for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 4. Vesterby er et boligområde beliggende vest for bymidten. Området er hjemsted for en række lejligheder og rækkehuse.
 5. Gadelandet er et boligområde beliggende nord for bymidten. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 6. Sophienborg-kvartereter et boligområde beliggende syd for bymidten.
 7. Ullerød er et boligområde beliggende nordvest for bymidten. Området er hjemsted for en række lejligheder og rækkehuse.
 8. Skævinge er et boligområde beliggende sydvest for byens centrum. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.
 9. Uvelse er et boligområde beliggende nordøst for byens centrum. Området er hjemsted for en række villaer og rækkehuse.

Mere information om Hillerød som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Hillerød, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Hillerød som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Hillerød i denne guide: Erhverv i Hillerød: Alt hvad du behøver at vide