Vestergade, Haslev - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Vestergade i 4690 Haslev netop nu:

Se alle ledige lokaler i Haslev lige nu


Vestergade ligger i Faxe Kommune


Haslev er en erhvervsvenlig by med en bred vifte af erhverv. Byen har en lang tradition for industri, og der er stadig en række virksomheder, der producerer varer og tjenesteydelser til det danske og internationale marked.

Haslev er især kendt for sin møbelindustri. Byen har en lang tradition for at producere kvalitetsmøbler, og der findes stadig en del møbelvirksomheder i byen. Andre vigtige forretningsområder i Haslev er fødevareproduktion, emballageproduktion og logistik.

Haslev har gode transportforhold for virksomheder. Byen ligger tæt på motorvej E47,Motorvejen går fra Lübeck i Tyskland gennem Danmark til Helsingør. Motorvejen ligger kun 10 km fra Haslev, og der er gode forbindelser til motorvejen fra byen.

Møbelproduktion er historisk set det vigtigste erhvervsområde i Haslev. Byen har en lang tradition for at producere kvalitetsmøbler, og der findes stadig en del møbelvirksomheder i byen. Haslev er en af ​​Danmarks førende møbelbyer, og der er cirka 1.500 ansatte i møbelbranchen i Haslev.

Områder i Haslev

Haslev midtby

Haslev Midtby er byens historiske centrum. Bydelen er kendetegnet ved sine smalle gader, brostensbelagte belægninger og gamle bygninger. Her finder du blandt andet Haslev Kirke, Haslev Rådhus og Haslev Bibliotek.

Haslev Øst

Haslev Øst er en moderne bydel med mange nye boliger. Bydelen er præget af sine friarealer, grønne områder og gode faciliteter. Her finder du blandt andet Haslev Kulturhus, Haslev Svømmehal og Haslev Idrætscenter.

Haslev Vest

Haslev Vest er en blandet bydel med både nye og gamle boliger. Bydelen er præget af sine livlige gader, mange butikker og gode transportforbindelser. Her finder du blandt andet Haslev Station, Haslev Center og Haslev SuperBrugsen.

Søger du erhvervslokaler i Haslev, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for iværksættere i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Haslev som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Haslev i denne guide: Haslevs hemmeligheder: En dybdegående guide til byens blomstrende erhvervssamfund.