Erhvervslokaler i Haderslev - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 6100 Haderslev - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Haderslev lige nu

Veje med ledige lokaler i Haderslev lige nu:

 

Andre veje i Haderslev:


Dette postdistrikt er beliggende i Haderslev Kommune

 

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Haderslev

Haderslevs erhvervsliv er præget af en bred vifte af brancher, herunder industri, handel, service og turisme. Byens største industrier er fødevareindustrien, metalindustrien og træindustrien. Haderslev er også en vigtig handelsby med et stort udvalg af butikker og service. Turisme er også et vigtigt erhverv i Haderslev med byens smukke natur og mange attraktioner som trækplaster.

Samlet set er transportforholdene i Haderslev gode for virksomhederne. Byen har en god infrastruktur, der gør det muligt for virksomheder at transportere varer og personale hurtigt og effektivt.

De seneste år har Haderslevs erhvervsliv oplevet en positiv udvikling. Byen har tiltrukket nye virksomheder, og der er skabt nye arbejdspladser. Det skyldes en række faktorer, herunder god infrastruktur, kvalificeret arbejdskraft og attraktive omgivelser.

Bydele af Haderslev

Haderslev Kommune er opdelt i 12 bydele:

 1. Haderslev by er byens centrum og hjerte. Her finder du de fleste af byens butikker, restauranter, caféer, kulturinstitutioner og offentlige institutioner. Bydelen er også hjemsted for Haderslev Domkirke, Haderslev Rådhus og Haderslev Slot.
 2. Fjordbyen ligger langs Haderslev Fjord. Her finder du en række boligområder, et erhvervsområde og en lystbådehavn. Bydelen er også hjemsted for Haderslev Havn og Haderslev Fjordpark.
 3. Vojens er en bydel beliggende øst for Haderslev By. Distriktet er en vigtig handelsby med en bred vifte af butikker og serviceydelser. Vojens er også hjemsted for Haderslev Idrætscenter og Haderslev Kommunes administration.
 4. Gram er en bydel beliggende nord for Haderslev By. Bydelen er en smuk skovby med en velbevaret slotsby. Gram er også hjemsted for Gram Slot, Gram Museum og Gram Kirke.
 5. Aarøsund er en bydel beliggende på øen Aarø. Bydelen er en charmerende havneby med et udvalg af restauranter, caféer og butikker. Aarøsund er også hjemsted for Aarø Kirke og Aarøsund Fyr.
 6. Den gamle by er en bydel beliggende i Haderslev By. Bydelen er en velbevaret historisk bydel med en række gamle bygninger og gader. Gammelbyen er også hjemsted for Haderslev Museum og Haderslev Domkirke.
 7. Møllebakken er en bydel beliggende i Haderslev By. Bydelen er en kuperet bydel med en række boligområder og parker. Møllebakken er også hjemsted for Haderslev Sygehus og Haderslev Musikskole.
 8. Skovbyen er en bydel beliggende nord for Haderslev By. Bydelen er en ny bydel med en række boligområder og grønne områder. Skovbyen er også hjemsted for Haderslev Golfklub og Haderslev Vildtpark.
 9. Vestermarken er en bydel beliggende vest for Haderslev By. Bydelen er en ny bydel med en række bolig- og erhvervsområder. Vestermarken er også hjemsted for Haderslev Tekniske Skole og Haderslev Vandværk.
 10. Østbyen er en bydel beliggende øst for Haderslev By. Bydelen er en blandet bydel med en række bolig-, erhvervs- og offentlige institutioner. Østbyen er også hjemsted for Haderslev Gymnasium og Haderslev Privatskole.
 11. Vesterby er en bydel beliggende vest for Haderslev By. Bydelen er en blandet bydel med en række bolig-, erhvervs- og offentlige institutioner. Vesterby er også hjemsted for Haderslev Idrætsskole og Haderslev Idrætscenter.

Mere information om Haderslev som erhvervsby

Søger du erhvervslokaler i Haderslev, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har samlet en guide med al relevant information om Haderslev som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Haderslev i denne guide: Logistik og innovation i Haderslev.