Erhvervslokaler i Frederikssund - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 3600 Frederikssund - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Frederikssund lige nu

Veje med ledige lokaler i Frederikssund lige nu:

 

Andre veje i Frederikssund:


Dette postdistrikt er beliggende i Frederikssund Kommune

 

Værd at vide når du søger lokaler til leje i Frederikssund

Frederikssunds erhvervsliv er præget af en række styrker. Byen har en veluddannet arbejdsstyrke, der er kendt for sin flid og teamwork. Derudover har byen en god infrastruktur, der gør det nemt at komme til og fra byen. Frederikssund ligger også tæt på København, hvilket giver virksomheder adgang til et stort marked.

Byen har gode transportforhold, der gør det nemt at komme til og fra byen. Byen ligger tæt på København og der er gode forbindelser med bil, tog og bus.

Frederikssund Kommune er forpligtet til at skabe de bedste rammer for erhvervslivet, og kommunen har en række initiativer til at understøtte erhvervsudviklingen.

Bydele af Frederikssund

Frederikssund er opdelt i følgende bydele:

  • Frederikssund centrum: Frederikssund Centrum er byens kerne, hvor du finder de fleste af byens butikker, restauranter, caféer og kulturinstitutioner. Her finder du også rådhuset, biblioteket og flere museer.
  • fantastisk: Vinge er en ny bydel, der bygges syd for Frederikssund. Bydelen får en blanding af boliger, erhverv og grønne områder.
  • Jægerspris: Jægerspris er en bydel beliggende øst for Frederikssund. Bydelen er kendt for sit slot, Jægerspris Slot, og for sine skove og naturområder.
  • Slangerup: Slangerup er en bydel beliggende vest for Frederikssund. Bydelen er kendt for sin gamle plads og for sine mange hyggelige butikker og restauranter.

Mere information om Frederikssund som erhvervsby

Hvis du leder efter erhvervslokaler i Frederikssund, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i vilkårene for erhverv i byen. Vi har udarbejdet en guide med al relevant information vedr Frederikssund som erhvervsby, hvilket kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive forretning i Frederikssund i denne guide: Frederikssund: Et attraktivt sted at drive forretning.