Erhvervslokaler i Egå - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over erhvervslokaler til leje i 8250 Egå - fordelt på de enkelte veje.

Se alle ledige lokaler i Egå lige nu

Veje med ledige lokaler i Egå lige nu:

 

Andre veje i Egå:


Dette postdistrikt er beliggende i Aarhus Kommune

 

Hvad er Egå?

Egå er en bydel i Århus. Bydelen ligger i det nordøstlige hjørne af Århus og er beliggende ud til Kattegat, eller nærmere Kalø Vig. Bydelen er en af de ældste i Århus og har en lang historie. I dag er det et populært boligområde, der er hjemsted for mange familier. Egå har mange lejeboliger og lejligheder til leje, man finder blandt andet huse til leje, villaer til leje til forskellige huslejepriser.

Egå er et populært sted for både borgere og turister. Bydelen har mange forskellige attraktioner, herunder Egå Engsø, som er et populært sted at gå ture, og Egå Havn, som er et yndet sted at sejle. Der er også mange butikker, restauranter og cafeer, som gør det til et godt sted at besøge. Derudover har bydelen også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, herunder koncerter, teaterforestillinger og udstillinger.

Lokalesøgning i Egå

Erhvervslokaler i Egå er populære blandt unge iværksættere og virksomheder, der ønsker at etablere sig i et spændende og dynamisk miljø. Bydelen har et stort udvalg af erhvervslokaler, der passer til enhver virksomheds behov. Der er også mange kontorlokaler og kontorer til leje, som er ideelle for virksomheder, der ønsker at etablere sig i bydelen. Derudover er der også et stort udvalg af butikker og restauranter, der er ideelle for unge iværksættere, der ønsker at etablere sig i bydelen.

Vigtige steder i Egå

Egå by og Skæring by deller navn til den del af området som ligger tættest på vandet og også omfatter Egå Havn. Hvis man bevæger sig længere ind i land på kortet finder man blandt andet Egå Mølle og Egå Kirke.

Hvis man ønsker at bevæge sig nærmere Århus centrum eller Risskov, som Egå grænser op til i syd, så kan benytte sig af Grenåvej. Grenåvej strækker sig helt fra Skødstrup i nord til Risskov i syd, med andre ord deler den Egå på midten.

Transport i Egå

Egå er godt forbundet med resten af Århus og omegn. Der er flere buslinjer, der kører gennem bydelen, og der er også mange cykelstier, der gør det nemt at komme rundt. Der er også en togstation, der forbinder Egå med Århus og andre dele af landet. Letbane-linjen, der kører mellem Århus og Aarhus Universitet, har også en station i Egå.