Tarmvej, Aalborg Øst - ledige erhvervslejemål

Samlet overblik over erhvervslokaler til leje på Tarmvej i 9220 Aalborg Øst netop nu:

Se alle ledige lokaler i Aalborg Øst lige nu


Tarmvej ligger i Aalborg Kommune


Hvad er Aalborg Øst?

Aalborg Øst er en bydel i Aalborg som ligger mellem Aalborg Centrum og Storvorde. Hvis man kigger på det oppefra vil det være kendetegnet ved en stor kridtgrav med turkisblåt vand, dette sted hedder Rørdal Kridtgrav.

Lokalesøgning i Aalborg Øst

Erhvervsinteresser er også i højsædet når man befinder sig i Aalborg Øst. Udover boliger i midten af bydelen finder man i udkanten fantastiske muligheder for mange kvadratmeter til store erhvervsformål. Port of Aalborg er blandt andet beliggende ud til Limfjorden med et hav af andre marinerelaterede virksomheder. Hvis man bevæger sig mere sydpå i bydelen finder man Aalborg Universitet, hvor der er mange forskellige erhvervsinteresser samt et meget ungt klientel.

Vigtige steder i Aalborg Øst

Der er mange vigtige steder i Aalborg Øst, herunder Rørdal Kridtgrav, der er et populært sted at besøge. Der er også mange kirker og skoler, herunder Aalborg Øst Skole, der er en af de største skoler i Aalborg. Der er også mange offentlige institutioner, herunder Aalborg Øst Bibliotek, der er et populært sted at besøge. Nørre Tranders Kirke er også et populært sted at besøge.

Transport i Aalborg Øst

Der er mange måder at komme rundt i Aalborg Øst på, herunder busser, tog og cykler. Der er også mange offentlige parkeringspladser, så det er nemt at parkere sin bil. Der er også mange cykelstier, så det er nemt at komme rundt på cykel.