Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Frederikssund

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Frederikssund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Frederikssund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
 • Billede af:
  Annonce

  Butik på Vej ikke angivet, Frederikssund

  130 m2 butikslokaler i 3600 Frederikssund: Butik Butik i gågaden med super belligenhed og gode parkerings forhold. butikken indeholder stort regulært butiks areal på ca. 110 m² og baglokale og ba...
  • 120.000 kr. om året
  • 130 m2
 • Billede af:
  Annonce

  Butik/Klinik på Jernbanegade, Frederikssund

  164 m2 butikslokaler i 3600 Frederikssund: Butik - Klinik På solside af gågaden i Frederikssund kommer nu dette skønne lokale til leje. Lokalet har en lang facade mod gaden, med meget god synlig...
  • 192.000 kr. om året
  • 164 m2
 • Butik i Frederikssund

  290 m2 butikslokaler i 3600 Frederikssund
  • 174.000 kr. om året
  • 290 m2

Værd at vide når du søger butik i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find butik i Frederikssund på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Frederikssund . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Frederikssund end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Frederikssund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Frederikssund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.