Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Butikslokaler til leje i Viby J

Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Viby J.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Viby J
Du har søgt efter Butikslokaler til leje i Viby J.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger butikslokaler til leje i Viby J
Sortér efter

Værd at vide når du søger butik i Viby J

Viby Jylland var tidligere en forstad, men efter ekspansionen af Århus, er Viby Jylland blevet en del af denne. Området ligger i den sydlige del af Århus, og er kendt for at have mange alment nyttige boligbyggerier. På det erhvervsmæssige område, er det meget populært, og store virksomheder som Jyllands-posten og Arla har hovedsæde her. Det er desuden et område der byder på både shopping, kultur og uddannelse.

I Viby Jylland bor der ca. 30.000 indbyggere. Det ligger syd for Århus, med nem tilknytning til andre områder pga. bl.a. gode tog- og busforbindelser.

 

Find butik i Viby J på Virksomhedslokaler.dk

Søger du butik til leje i Viby J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige butikslokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige butikslokaler til leje i Viby J . Du kan se de aktuelle butikslokaler til leje i Viby J herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Viby J end butik til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye butikslokaler til leje i Viby J

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Viby J. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Viby J der matcher dine søgekriterier.