Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Egå

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Egå.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Egå.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find erhvervslejemål i Egå

Leder du efter erhvervslejemål i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Egå , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Egå  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Egå, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Egå

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Egå. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Egå der matcher dine søgekriterier.