Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lokaler til leje i Århus C

Find dit lokale i Århus C på listen med ledige lokaler til leje i Århus C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Århus C og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Århus C. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Århus C. Mere info om lokaler til leje i Århus C .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Århus C. Mere info om lokaler til leje i Århus C .

Find dit lokale i Århus C på listen med ledige lokaler til leje i Århus C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Århus C og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Århus C. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Århus C

Den populære by Aarhus er placeret i Østjylland og er Danmarks næststørste by.

Aarhus er spækket med oplevelser og vidunderlige steder, som er på mange menneskers liste over steder man bare må besøge! Aarhus er en utrolig livlig by, hvor tiden aldrig står stille. Der er altid noget nyt at se og noget nyt at opleve.

Aarhus huser mange museer heriblandt det berømte ARoS. ARoS er et kunstmuseum, der skiller sig ud fra mængden. ARoS har gennem tiden haft mange spændende udstillinger, og du kan altid slutte turen af med at gå i Your rainbow panorama, som giver dig en farverig panoramaudsigt udover byens smukke tagrygge.

Hvis du ønsker at komme helt ned i gear, kan du vælge at lægge dig ned og dase på stranden, gå en tur i skoven eller slå dig ned i en park og bare nyde naturen og den beroligende stemning.
I Aarhus kan du nemt bruge mange timer på blot at vandre igennem byens hyggelige gader eller sætte dig på en af de mange hyggelige caféer og få en kop kaffe. Du kan også tage et smut hen og besøge Den Gamle By.

Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum, giver dig mulighed for at tage på en tidsrejse tilbage i tiden. Du vil hurtigt forelske dig i den alternative og eventyrlige stemning, du her vil opleve. Bydelen har en masse gamle huse, og mennesker som skal forestille at leve i den tidsalder, du tager tilbage og besøger.

Der findes MANGE flere spændende ting at se i Aarhus!

 

Find erhvervslejemål i Århus C

Leder du efter erhvervslejemål i Århus C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Århus C , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Århus C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Århus C  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Århus C, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Århus C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Århus C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Århus C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Århus C?

I Århus C finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Århus C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Århus C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Århus C.

Hvor meget koster et lokale i Århus C?

Prisen på et lokale i Århus C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Århus C.