Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Svenstrup J

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Svenstrup J.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Svenstrup J
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Svenstrup J.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Svenstrup J
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Svenstrup J

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.

 

Find erhvervslejemål i Svenstrup J

Leder du efter erhvervslejemål i Svenstrup J? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Svenstrup J , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Svenstrup J der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Svenstrup J  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Svenstrup J, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Svenstrup J

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Svenstrup J. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Svenstrup J ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Svenstrup J?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Svenstrup J.

Hvor meget koster et lokale i Svenstrup J?

Prisen på et lokale i Svenstrup J afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Svenstrup J.