Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel i Køge med cellekontorer

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189581
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Køge, Gymnasievej

Voxeværket Køge er vores store midtsjællandske kontorhotel, og her er fordelene mange. Den fantastiske placering giver hurtig adgang til både motorveje og offentlig transport, samt Køge Marina eller by, hvor du kan tage en pause fra arbejdet på kontoret.

Køge er som sagt en stor bygning med kontorer fordelt på to etager. Foruden den omkringliggende, gratis parkeringsplads kan du også drage fordel af det store kantinekøkken og de mange fællesarealer. I Køge er der nemlig både loungeområder inden- og udendørs, og så er der selvfølgelig mødelokalerne.

Som lejer i Voxeværket kan du nemlig til hver en tid holde møde i dit hus, men du er også mere end velkommen til at svinge forbi satellitkontorer eller mødelokaler i alle vores andre huse. Der er altid varm kaffe på kanden og hurtigt internet, hvilket er perfekt til dig, der har kunder på landsplan.

Du er dog også velkommen til at blive på dit eget kontor i Køge, hvor vi både kan rumme den enkelte og de større virksomheder. Uanset hvem du er, står der i hvert fald et stort hus klar, som rummer alle typer virksomheder, der hellere end gerne vil spare med dig og dine eventuelle kollegaer.

Vi ses i Køge!

Dette kontorlejemål, ligger på Gymnasievej i Køge. Køge har postnummeret 4600, og ligger i kommunen Køge, som ligger i Storkøbenhavn. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Lignende lokaler