Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel med cellekontorer i Roskilde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
  • 189579
  • Kontor
  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
Voxeværket A/S
Marcus Oxe
tlf: 70707041
mo@voxevaerket.dk
Se alle udlejerens annoncer
Hjemmeside

Kontor til leje, Roskilde, Havnevej

Istandsatte kontorer i kontorhotel på en fed lokation i Roskilde. Her kan du leje kontorer i forskellige størrelser, hvor du har både parkering, internet, kaffe og brug af mødelokaler med i prisen. Få de m2 du har brug for til en fornuftig husleje.

Tæt på Roskilde Havn, Vikingeskibsmuseet og med 1,3 kilometer til Roskilde St. har du her en unik mulighed rent placeringsmæssigt. Udover placeringen byder Voxeværket Roskilde på masser kontorer fordelt både i stuen og på 1. etage. Mødelokalerne er begge placeret i stueetagen, hvor der er plads til 8 i det lille mødelokale og 16 personer i det store.
I begge mødelokaler er der skærm, projektor og hvad du har behov for.
På begge etager er der et køkken, hvor du hver dag kan hente din kaffe - som også er inkluderet i huslejen. Alt i alt får du bare et super fedt sted at bo med din virksomhed.

Dette kontorlejemål, ligger på Havnevej i Roskilde. Roskilde har postnummeret 4000, og ligger i kommunen Roskilde, som ligger i Storkøbenhavn. Dette kontor til leje er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Lignende lokaler