Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Taastrup

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Taastrup. Mere info om erhvervslejemål i Taastrup .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Taastrup. Mere info om erhvervslejemål i Taastrup .

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Taastrup

Taastrup er en satellitby til København med mere end 30.000 indbyggere. Tidligere var Taastrup og Høje Taastrup to forskellige byer, men i dag er de vokset sammen til at være en by. Taastrup er hovedbyen i Høje Taastrup Kommune, der hører under Region Hovedstaden. Ifølge retskrivningsordbogen er den korrekte stavemåde Tåstrup, men Høje Taastrup Kommune har besluttet at benytte den gamle stavemåde med to a’er, hvilket efterhånden er blevet den mest brugte af de to.

Taastrup Station åbnede i 1847 og Taastrup voksede derefter rundt omkring stationen. Langt størstedelen af Taastrups detailhandel er centreret omkring hovedgaden Taastrup Hovedgade samt i butikscenteret Taastrup Stationscenter. Der er dog andre butikscentre i byen. 

Taastrup havde i 2011 et indbyggertal på 32.406. Høje Taastrup Kommune har et samlet areal på 78,41 km2 og et samlet indbyggertal på 47.881, hvilket gør den til en af de største kommuner i Storkøbenhavn. Taastrup har gode forbindelser til København og resten af Sjælland, både med offentlig transport, og med direkte forbindelse til motorvejsnettet og Roskildevej. Den vigtigste gade i byen er Taastrup Hovedgade, hvor størstedelen af byens detailhandel befinder sig.

 

Find erhvervslejemål i Taastrup

Leder du efter erhvervslejemål i Taastrup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Taastrup , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Taastrup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Taastrup  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Taastrup, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Taastrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Taastrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Taastrup der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Taastrup?

I Taastrup finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Taastrup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Taastrup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Taastrup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Taastrup.

Hvor meget koster et lokale i Taastrup?

Prisen på et lokale i Taastrup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Taastrup.