Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Skovlunde

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Skovlunde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Mere info om erhvervslejemål i Skovlunde
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Skovlunde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om erhvervslejemål i Skovlunde
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Skovlunde

Skovlunde er et kvarter i Ballerup, der er en forstad til København, som ligger imellem Ballerup og Herlev. Oprindeligt var Skovlunde en landsby, men efter S-togsstationen Skovlunde Station blev anlagt i 1949 lidt Nord for byen voksede Skovlunde og der skete en masse nybyggeri både nord og syd for stationen og byen er i dag præget af villakvarterer. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen, hvor der er afgang til København flere gange i timen. 

Skovlunde har omkring 12.000 indbyggere og er en del af Ballerup, der grænser op imod Herlev til øst. Ballerup Boulevard er byens største gade og den går midt igennem byen.

 

Find erhvervslejemål i Skovlunde

Leder du efter erhvervslejemål i Skovlunde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Skovlunde , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Skovlunde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Skovlunde  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Skovlunde, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Skovlunde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Skovlunde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Skovlunde der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Skovlunde?

I Skovlunde finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Skovlunde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Skovlunde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Skovlunde?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Skovlunde.

Hvor meget koster et lokale i Skovlunde?

Prisen på et lokale i Skovlunde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Skovlunde.