Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Hørsholm

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Hørsholm.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Hørsholm.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Hørsholm

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!

 

Find erhvervslejemål i Hørsholm

Leder du efter erhvervslejemål i Hørsholm? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Hørsholm , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Hørsholm der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Hørsholm  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Hørsholm, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Hørsholm

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Hørsholm. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Hørsholm der matcher dine søgekriterier.