Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslejemål i Brøndby

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Brøndby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Mere info om erhvervslejemål i Brøndby
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Brøndby.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om erhvervslejemål i Brøndby
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Find erhvervslejemål i Brøndby

Leder du efter erhvervslejemål i Brøndby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Brøndby , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Brøndby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Brøndby  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Brøndby, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Brøndby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Brøndby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Brøndby der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Brøndby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Brøndby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Brøndby.

Hvor meget koster et lokale i Brøndby?

Prisen på et lokale i Brøndby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Brøndby.