Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Stege

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Stege.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Stege
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Stege.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Stege
Sortér efter
 • Hjørne butik til leje
  Annonce

  Kontor/Showroom/Klinik til leje på Storegade, Stege

  Hjørne butik til leje: Dejlig stor hjørne butik midt på strøget til leje, det har tidligere været en solcenter i 10 år, med dejlig høj omsætning, nu har du muligheden, at overtag d...
  • Ikke angivet
  • 100 m2
 • Fantastisk beliggenhed
  Annonce

  Butik på Storegade, Stege

  Fantastisk beliggenhed: En bred 18m synlig facade med store udstillingsvinduer ud til gågade i Stege, velindrettet butikslejemål beliggende i flot bygning med faciliteter som toilet...
  • 156.000 kr. om året
  • 280 m2
 • Totalrenoveret - Erhvervslokale i Stege (centrum) - til leje omgående - Ring for pris!
  Annonce

  Klinik til leje på Store Kirkestræde 6, Stege

  Totalrenoveret - Erhvervslokale i Stege (centrum) - til leje omgående - Ring for pris!: Store Kirkestræde, 4780 Stege. Stege erhvervslokale er beliggende i centrum, kun 200 meter fra busstation. Erhvervslokalet har til huse i nyistandsatte lokal...
  • Ikke angivet
  • 84 m2
 • Restaurant i Stege

  96 m2 restaurant i 4780 Stege
  • 240.000 kr. om året
  • 96 m2
 • Butik i Stege

  447 m2 butikslokaler i 4780 Stege
  • 168.000 kr. om året
  • 447 m2

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Stege

Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.

 

Find erhvervslejemål i Stege

Leder du efter erhvervslejemål i Stege? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Stege , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Stege der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Stege  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Stege, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Stege

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Stege. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Stege der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Stege?

I Stege finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Stege ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stege kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Stege?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Stege.

Hvor meget koster et lokale i Stege?

Prisen på et lokale i Stege afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Stege.