Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Kalundborg

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Kalundborg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Kalundborg
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Kalundborg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Kalundborg
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find erhvervslejemål i Kalundborg

Leder du efter erhvervslejemål i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Kalundborg , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Kalundborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Kalundborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Kalundborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Kalundborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Kalundborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Kalundborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kalundborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Kalundborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Kalundborg.

Hvor meget koster et lokale i Kalundborg?

Prisen på et lokale i Kalundborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Kalundborg.