Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Vestbjerg

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Vestbjerg.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Vestbjerg.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
Ingen annoncer matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Vestbjerg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Vestbjerg

Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.

 

Find erhvervslejemål i Vestbjerg

Leder du efter erhvervslejemål i Vestbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Vestbjerg , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Vestbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Vestbjerg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Vestbjerg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Vestbjerg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Vestbjerg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Vestbjerg der matcher dine søgekriterier.