Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Horsens

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Horsens.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Horsens.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der gratis kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

 

Find erhvervslejemål i Horsens

Leder du efter erhvervslejemål i Horsens? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Horsens , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Horsens der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Horsens  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Horsens, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Horsens

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Horsens. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Horsens der matcher dine søgekriterier.