Kan jeg få hjælp til at finde lokaler til leje?

Kan jeg få hjælp til at finde lokaler til leje?

Det kan være tidskrævende at finde de perfekte lokaler til leje til din virksomhed. Der er mange faktorer, der skal overvejes. Hvilke behov har din virksomhed? Hvor mange kvadratmeter skal du bruge? Er beliggenheden vigtig? Hvor stort er budgettet? Hvad skal det bruges til? Det er en rigtig god idé at finde ud af, hvad du konkret skal bruge til din virksomheden, før du begynder din søgning. Dette vil spare en del tid i lokalesøgningen, da hele søgningen bliver mere konkret og dermed relevant og seriøs for begge parter. Det vil sikre at man ikke finder et stort antal ikke relevante lokaler.

Det er ikke altid muligt at finde lokaler til leje, der lever op til alle ens krav, men uanset hvad, tager det tid at søge efter lokaler til leje. Begynd derfor gerne i god tid og brug god tid på det, før du skal bruge lokalet. Hvis du mangler hjælp til din søgning efter ledige lokaler til leje, er Virksomhedslokaler.dk en mulighed for dig. På siden har vi samlet så mange forskellige typer af lokaler til leje i Danmark som muligt på én side. Det er meget tidsbesparende, da Virksomhedslokaler.dk samler erhvervslejemål fra mange forskellige sider på én side, så siden fungerer som en stor, samlet lokale-søgemaskine. Virksomhedslokaler.dk’s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige lokaler. Det gør vi ved at give alle virksomheder lige ret og adgang til viden om de nye lokaler, der udbydes på markedet. Her vises både betalte annoncer og gratis annoncer modsat mange andre erhvervslokaleportaler, hvor det typisk kun er betalte annoncer, der vises – og alle har lige adgang til disse informationer. Vi er udelukkende en erhvervslokaleportal, et hjælpemiddel til din søgning efter lokaler til leje, og vi ejer ikke selv lokalerne, vi står blot for formidlingen. På vores side kan du let komme i gang med din søgning bl.a. ved hjælp af en søgeagent. Du kan oprette en søgeagent, hvor du angiver dine behov til fremtidige lokaler (f.eks. størrelse, max. leje, beliggenhed mm.). Derefter modtager du en mail hver gang, der er et nyt ledigt erhvervslokale på markedet, der passer til dine kriterier. Du kan oprette en søgeagent på Virksomhedslokaler.dk her: https://www.virksomhedslokaler.dk/

Når du er kommet videre med søgningen og er nået dertil, hvor du er interesseret i et lokale, er det en god idé at investere tid i, at tage ud og se lejemålet. På denne måde får du en fornemmelse af, hvor lang tid transporten tager, samt forbindelserne dertil. Du ser også lejemålets nærmiljø og kan få svar på spørgsmål såsom: Findes der gode muligheder for frokost? Ligger der mange konkurrenter? Derudover oplever du lokalet fysisk, og opdager detaljer, som du ikke kan på billeder. Med andre ord giver et besøg ved lejemålet de mest detaljerede oplysninger om lejemålet. På baggrund af alle disse informationer, som du får ved at besøge lejemålet, kan du bedre træffe en beslutning om, hvorvidt lokalerne er de rigtige for din virksomhed eller ej. På denne måde sikres det at man finder det bedste lokale til leje til netop din virksomhed.