Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lokaler til leje i Søborg

Find dit lokale i Søborg på listen med ledige lokaler til leje i Søborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Søborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Søborg. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Søborg. Mere info om lokaler til leje i Søborg .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Søborg. Mere info om lokaler til leje i Søborg .

Find dit lokale i Søborg på listen med ledige lokaler til leje i Søborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Søborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Søborg. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Søborg

Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.

 

Find erhvervslejemål i Søborg

Leder du efter erhvervslejemål i Søborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Søborg , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Søborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Søborg  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Søborg, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Søborg

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Søborg. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Søborg der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Søborg?

I Søborg finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Søborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Søborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Søborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Søborg.

Hvor meget koster et lokale i Søborg?

Prisen på et lokale i Søborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Søborg.