Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Odense SØ

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje i Odense SØ herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler i Odense SØ i vores database. Find dit nye lokale i Odense SØ her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje i Odense SØ.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

28 lokaler fundet
1 2 >

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje i Odense SØ

Søger du et lejemål eller et lokale til leje i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje i Odense SØ.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje i Odense SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Odense SØ, kontor til leje i Odense SØ, lager til leje i Odense SØ, værksted til leje i Odense SØ, klinik til leje i Odense SØ, showroom til leje i Odense SØ, lokale til leje i Odense SØ, erhvervslokale til leje i Odense SØ, restaurant til leje i Odense SØ eller produktion til leje i Odense SØ. Få besked om nye lokaler til leje i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler i Odense SØ

Har du brug for hjælp til at finde lokaler i Odense SØ? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler i Odense SØ. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Odense SØ!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Odense SØ. Hvor mange m2 skal lokalerne være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense SØ skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler i Odense SØ

Når du søger lokaler i Odense SØ, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Odense SØ, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Odense SØ, kontor til leje i Odense SØ, lager til leje i Odense SØ, værksted til leje i Odense SØ, showroom til leje i Odense SØ, lokale til leje i Odense SØ, erhvervslokale til leje i Odense SØ, restaurant til leje i Odense SØ, produktion til leje i Odense SØ, butikslokaler til leje i Odense SØ, butikker til leje i Odense SØ, kontorlokaler til leje i Odense SØ, lagerlokaler til leje i Odense SØ, lokaler til leje i Odense SØ, værksted til leje i Odense SØ, lokaler til showroom til leje i Odense SØ, erhvervslokaler til leje i Odense SØ, restauranter til leje i Odense SØ, restaurantlokaler til leje i Odense SØ, produktionslokaler til leje i Odense SØ, butikslokaler i Odense SØ, kontorpladser i Odense SØ, kontorlokaler i Odense SØ, kontorer i Odense SØ, lagerlokaler i Odense SØ, lokale i Odense SØ, lokaler til værksted i Odense SØ, lokaler til showroom i Odense SØ, lokaler i Odense SØ, erhvervslokaler i Odense SØ, restaurantlokaler i Odense SØ, produktionslokaler i Odense SØ, erhvervslejemål i Odense SØ, klinikfællesskaber i Odense SØ, kontorfællesskaber i Odense SØ, kontorhoteller i Odense SØ, butik i Odense SØ, kontor i Odense SØ, kontorplads i Odense SØ, arbejdsplads i Odense SØ, lager i Odense SØ, lokale i Odense SØ, værksted i Odense SØ, showroom i Odense SØ, erhvervslokale i Odense SØ, restaurantlokale i Odense SØ, produktionslokale i Odense SØ, erhvervslejemål i Odense SØ, klinikfællesskab i Odense SØ, kontorfællesskab i Odense SØ, kontorhotel i Odense SØ, ledige butikslokaler i Odense SØ, ledige kontorpladser i Odense SØ, ledige kontorlokaler i Odense SØ, ledige kliniklokaler i Odense SØ, ledige kontorer i Odense SØ, ledige lagerlokaler i Odense SØ, ledige lokaler i Odense SØ, ledige lokaler til værksted i Odense SØ, ledige lokaler til showroom i Odense SØledige erhvervslokaler i Odense SØ, ledige restaurantlokaler i Odense SØ, ledige produktionslokaler i Odense SØ, ledige erhvervslejemål i Odense SØ, ledige klinikfællesskaber i Odense SØ, ledige kontorfællesskaber i Odense SØ eller ledige kontorhoteller i Odense SØ, butikslejemål i Odense SØ, kontorlejemål i Odense SØ, kliniklejemål i Odense SØ, lagerlejemål i Odense SØ, værksted i Odense SØ, showroom i Odense SØ, lokaler i Odense SØ, erhvervslokale i Odense SØ, ledige butikslejemål i Odense SØ, restaurantlejemål i Odense SØ, butik til afståelse i Odense SØ, butikslokaler til afståelse i Odense SØ, restaurant til afståelse i Odense SØ og restaurantlokaler til afståelse i Odense SØ.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Odense SØ, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lokaler i Odense SØ og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje i Odense SØ

Søger du et lejemål eller lokaler til leje i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje i Odense SØ.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje i Odense SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Odense SØ, butikker til leje i Odense SØ, kontorlokaler til leje i Odense SØ, lagerlokaler til leje i Odense SØ, lokaler til leje i Odense SØ, værksted til leje i Odense SØ, lokaler til showroom til leje i Odense SØ, erhvervslokaler til leje i Odense SØ, kliniklokaler til leje i Odense SØ, restauranter til leje i Odense SØ, restaurantlokaler til leje i Odense SØ eller produktionslokaler til leje i Odense SØ.

Lokaler i Odense SØ

Søger du et lejemål eller lokaler i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler i Odense SØ.

Du kan se listen med lokaler i Odense SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler i Odense SØ, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Odense SØ, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler i Odense SØ, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Odense SØ, kontorpladser i Odense SØ, kontorlokaler i Odense SØ, kontorer i Odense SØ, kliniklokaler i Odense SØ, lagerlokaler i Odense SØ, lokaler i Odense SØ, lokaler til værksted i Odense SØ, lokaler til showroom i Odense SØ, lokaler i Odense SØ, erhvervslokaler i Odense SØ, restaurantlokaler i Odense SØ, produktionslokaler i Odense SØ, erhvervslejemål i Odense SØ, klinikfællesskaber i Odense SØ, kontorfællesskaber i Odense SØ eller kontorhoteller i Odense SØ. Få besked om nye lokaler i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Lokale i Odense SØ

Søger du et lejemål eller et lokale i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale i Odense SØ.

Du kan se listen med lokaler i Odense SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler i Odense SØ, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Odense SØ

Når du leder efter lokaler i Odense SØ, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Odense SØ

Når du leder efter nye lokaler i Odense SØ, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Odense SØ.

Find lokaler i Odense SØ

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Odense SØ, kontor i Odense SØ, kontorplads i Odense SØ, klinik i Odense SØ, arbejdsplads i Odense SØ, lager i Odense SØ, lokale i Odense SØ, værksted i Odense SØ, showroom i Odense SØ, erhvervslokale i Odense SØ, restaurantlokale i Odense SØ, produktionslokale i Odense SØ, erhvervslejemål i Odense SØ, klinikfællesskab i Odense SØ, kontorfællesskab i Odense SØ, kontorhotel i Odense SØ. Få besked om nye lokaler i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler i Odense SØ

Søger du et lejemål eller ledige lokaler i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler i Odense SØ.

Du kan se listen med ledige lokaler i Odense SØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Odense SØ, ledige kontorpladser i Odense SØ, ledige kontorlokaler i Odense SØ, ledige kliniklokaler i Odense SØ, ledige kontorer i Odense SØ, ledige lagerlokaler i Odense SØ, ledige lokaler i Odense SØ, ledige lokaler til værksted i Odense SØ, ledige lokaler til showroom i Odense SØ, ledige lokaler i Odense SØ, ledige erhvervslokaler i Odense SØ, ledige restaurantlokaler i Odense SØ, ledige produktionslokaler i Odense SØ, ledige erhvervslejemål i Odense SØ, ledige klinikfællesskaber i Odense SØ, ledige kontorfællesskaber i Odense SØ eller ledige kontorhoteller i Odense SØ. Få besked om ledige lokaler i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål i Odense SØ

Søger du et erhvervslejemål i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål i Odense SØ.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål i Odense SØ herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål i Odense SØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål i Odense SØ, kontorlejemål i Odense SØ, kliniklejemål i Odense SØ, lagerlejemål i Odense SØ, værksted i Odense SØ, showroom i Odense SØ, lokaler i Odense SØ, erhvervslokale i Odense SØ, restaurantlejemål i Odense SØ.

Erhvervslokaler i Odense SØ

Søger du erhvervslokaler i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler i Odense SØ.

Når du leder efter erhvervslokaler i Odense SØ, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Odense SØ herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale i Odense SØ

Søger du erhvervslokale i Odense SØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale i Odense SØ.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor i Odense SØ det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Odense SØ herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense SØ. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Odense SØ ved at lave en søgeagent.

Hvad er Odense SØ

Odense SØ er den sydøstlige del af Odense. 5220 Odense sø er et af de mest populære boligområder i Odense. Her finder man både byområder som Blangstedgård og Holluf-områderne. Odense SØ omfatter både bebyggede byområder med gode transportforbindelser, men også en masse åbne naturområder, blandt andet ved Hollufgård Park og Sanderumgaard.

Lokalesøgning i Odense SØ

Odense SØ er et sted med gode muligheder for erhverv. Hvis du leder efter lokaler til din virksomhed, er der mange forskellige muligheder. Der er flere kontorhoteller, kontorlejemål og erhvervslejemål i området. Derudover er der også et bredt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Det er også muligt at finde boliger i området, hvor du kan bo tæt på alt det, du har brug for.

Vigtige steder i Odense SØ

Odense SØ har et virvar af motorvej, hovedveje og lignende, det er blandt andet her, man kører gennem når man kører fra Sjælland til Jylland, eller modsat, via E20 motorveje. Derudover ligger hovedvejene Østre Ringvej og Ørbækvej som forbinder bydelen med Odense NØ og Odense C. Niels Bohrs Alle er en vej som går fra øst og gennem Odense SØ til Odense M.

Transport i Odense SØ

Odense SØ er godt forbundet med offentlig transport. Der er flere buslinjer som kører gennem området, og der er også en togstation, som gør det muligt at komme til og fra Odense SØ. Det er også muligt at komme til og fra Odense SØ med cykel, da der er flere cykelstier i området.

Veje med ledige erhvervslejemål i Odense SØ
Information om kommunen