Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lokaler til leje i Odense NØ

Se alle erhvervslokaler, erhvervslejemål og lokaler til leje i Odense NØ herunder. Hvis du leder efter et erhvervslokale eller lokale til leje i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige lokaler i Odense NØ i vores database. Find dit nye lokale i Odense NØ her. God fornøjelse. Mere info om lokaler til leje i Odense NØ.

Lav en søgeagent og få besked om nye lokaler

2 lokaler fundet

Hvad er erhvervslokaler?

Erhvervslokaler er lokaler, der er designet til at drive virksomhed eller andre erhvervsaktiviteter. Der findes mange typer erhvervslokaler, herunder kontorlokaler, butikslokaler, restaurantlokaler, værksteder til leje, lager til leje, kliniklokaler, showrooms, lokaler i kontorhotel, pladser i kontorfællesskab mv. Erhvervslokaler er ofte placeret i kommercielle områder, såsom shoppingcentre, kontorbygninger, industriområder eller havneområder.

Når man skal vælge de rigtige erhvervslokaler, er det vigtigt at overveje virksomhedens behov. Det er vigtigt at vælge lokaler, der passer til virksomhedens størrelse, budget og mål. Det er også vigtigt at vælge lokaler, der er beliggende i et område der har god adgang til offentlig transport. Når du vil finde nye erhvervslokaler til din virksomhed, så sørg for at gøre dig grundige overvejelse om, hvor mange medarbejdere, der skal arbejde i lokalerne, og hvilke faciliteter, der er nødvendige, inden du starter din søgning. På den måde kan du være sikker på, at du finder de helt rigtige erhvervslokaler, der passer til dine behov.

Det er altid en god ide at kigge efter lokaler, der er energieffektive og miljøvenlige, da dette vil spare dig for penge og hjælpe med at reducere dit virksomheds miljømæssige fodaftryk. Med de rigtige erhvervslokaler kan du skabe et optimalt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er et erhvervslokale til leje, hvorfra en virksomhed kan drive sin forretning. Det kan medføre en besparelse at leje et erhvervslejemål fremfor at købe lokaler til virksomheden.

Der er mange forskellige typer af erhvervslejemål, så det er vigtigt at undersøge grundigt, hvilken type erhvervslejemål der passer til virksomheden, inden du starter søgningen efter et nyt erhvervslejemål – herunder hvor mange kvadratmeter du har brug for, hvilke faciliteter der er nødvendige, hvor lokalet skal være beliggende, om lokalet er let tilgængeligt og har god adgang til offentlig transport, hvordan omgivelserne er, hvilke andre virksomheder der er i nærheden med videre.

Vær opmærksom på at der gælder andre regler for erhvervslejemål end for private lejemål. Det er derfor en god ide at få bistand med lejekontrakten fra en advokat, når du lejer et erhvervslejemål.

Lokale til leje i Odense NØ

Søger du et lejemål eller et lokale til leje i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et lokale til leje i Odense NØ.

Når du leder efter et lokale til leje, skal du være opmærksom på, at der er store prisforskelle på lokalerne. Det er derfor vigtigt at du gør dig nogle overvejelser omkring hvilket lokale der passer bedst til netop din virksomhed.

Skal det være et lokale i en af de dyrere områder, eller er det okay med et lokale i et mindre kendt område?

Du kan se listen med lokaler til leje i Odense NØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type lokale til leje i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik til leje i Odense NØ, kontor til leje i Odense NØ, lager til leje i Odense NØ, værksted til leje i Odense NØ, klinik til leje i Odense NØ, showroom til leje i Odense NØ, lokale til leje i Odense NØ, erhvervslokale til leje i Odense NØ, restaurant til leje i Odense NØ eller produktion til leje i Odense NØ. Få besked om nye lokaler til leje i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Guide: Sådan finder du lokaler i Odense NØ

Har du brug for hjælp til at finde lokaler i Odense NØ? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter lokaler i Odense NØ. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde de perfekte lokaler i Odense NØ!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Butik til leje, lokaler til leje, erhvervslejemål, erhvervslokaler, lager til leje, kontorfællesskab, kontorhotel, værksted til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for lokaler til leje i Odense NØ. Hvor mange m2 skal lokalerne være Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NØ skal beliggenheden være - skal lokalerne ligge i udkanten af byen eller i centrum? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lokalet ligge på? Skal lokalerne ligge i naturskønne omgivelser? Skal lokalerne ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde din lokalesøgning.

2. Søg på nettet efter lokaler i Odense NØ

Når du søger lokaler i Odense NØ, skal du huske at lave en grundig søgning, så du kan finde de bedste lokaler til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lokaler på Virksomhedslokaler.dk, som er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for lokaleudlejning. Vi giver et overblik over alle udlejere og ejendomsselskaber og lokaler på lokalemarkedet.

Hvis du vil søge efter bestemte lokaler i Odense NØ, kan du gøre det via disse links: Butik til leje i Odense NØ, kontor til leje i Odense NØ, lager til leje i Odense NØ, værksted til leje i Odense NØ, showroom til leje i Odense NØ, lokale til leje i Odense NØ, erhvervslokale til leje i Odense NØ, restaurant til leje i Odense NØ, produktion til leje i Odense NØ, butikslokaler til leje i Odense NØ, butikker til leje i Odense NØ, kontorlokaler til leje i Odense NØ, lagerlokaler til leje i Odense NØ, lokaler til leje i Odense NØ, værksted til leje i Odense NØ, lokaler til showroom til leje i Odense NØ, erhvervslokaler til leje i Odense NØ, restauranter til leje i Odense NØ, restaurantlokaler til leje i Odense NØ, produktionslokaler til leje i Odense NØ, butikslokaler i Odense NØ, kontorpladser i Odense NØ, kontorlokaler i Odense NØ, kontorer i Odense NØ, lagerlokaler i Odense NØ, lokale i Odense NØ, lokaler til værksted i Odense NØ, lokaler til showroom i Odense NØ, lokaler i Odense NØ, erhvervslokaler i Odense NØ, restaurantlokaler i Odense NØ, produktionslokaler i Odense NØ, erhvervslejemål i Odense NØ, klinikfællesskaber i Odense NØ, kontorfællesskaber i Odense NØ, kontorhoteller i Odense NØ, butik i Odense NØ, kontor i Odense NØ, kontorplads i Odense NØ, arbejdsplads i Odense NØ, lager i Odense NØ, lokale i Odense NØ, værksted i Odense NØ, showroom i Odense NØ, erhvervslokale i Odense NØ, restaurantlokale i Odense NØ, produktionslokale i Odense NØ, erhvervslejemål i Odense NØ, klinikfællesskab i Odense NØ, kontorfællesskab i Odense NØ, kontorhotel i Odense NØ, ledige butikslokaler i Odense NØ, ledige kontorpladser i Odense NØ, ledige kontorlokaler i Odense NØ, ledige kliniklokaler i Odense NØ, ledige kontorer i Odense NØ, ledige lagerlokaler i Odense NØ, ledige lokaler i Odense NØ, ledige lokaler til værksted i Odense NØ, ledige lokaler til showroom i Odense NØledige erhvervslokaler i Odense NØ, ledige restaurantlokaler i Odense NØ, ledige produktionslokaler i Odense NØ, ledige erhvervslejemål i Odense NØ, ledige klinikfællesskaber i Odense NØ, ledige kontorfællesskaber i Odense NØ eller ledige kontorhoteller i Odense NØ, butikslejemål i Odense NØ, kontorlejemål i Odense NØ, kliniklejemål i Odense NØ, lagerlejemål i Odense NØ, værksted i Odense NØ, showroom i Odense NØ, lokaler i Odense NØ, erhvervslokale i Odense NØ, ledige butikslejemål i Odense NØ, restaurantlejemål i Odense NØ, butik til afståelse i Odense NØ, butikslokaler til afståelse i Odense NØ, restaurant til afståelse i Odense NØ og restaurantlokaler til afståelse i Odense NØ.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet de lokaler i Odense NØ, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren med henblik på at få en fremvisning af lokalet, så du kan se det med egne øjne.

4. Få lejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lokaler i Odense NØ og du har en aftale med udlejeren om at de skal udlejes til dig, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden, at det er den optimale kontrakt du har fået af udlejeren og at kontrakten overholder erhvervslejeloven. En kontrakt skal blandt andet indeholde information om lejen, bindingsperiode, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning, beskrivelse af erhvervsejendommen med videre. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten og lejemålet, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i lokalet, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lokalet.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lokalet eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk 3 måneders leje. Når både du og lokaleudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dine nye lokaler. Husk at melde flytning til CVR-registeret, når du flytter din virksomhed.

Lokaler til leje i Odense NØ

Søger du et lejemål eller lokaler til leje i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler til leje i Odense NØ.

Når du søger lokaler til leje, kan der være stor forskel på standen af lokalerne, hvilket også har en stor indflydelse på prisen. Der er mange fordele ved at leje lokaler, men det er også en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge markedet, inden du lejer lokaler.

Du kan se listen med lokaler til leje i Odense NØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte typer lokaler til leje i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler til leje i Odense NØ, butikker til leje i Odense NØ, kontorlokaler til leje i Odense NØ, lagerlokaler til leje i Odense NØ, lokaler til leje i Odense NØ, værksted til leje i Odense NØ, lokaler til showroom til leje i Odense NØ, erhvervslokaler til leje i Odense NØ, kliniklokaler til leje i Odense NØ, restauranter til leje i Odense NØ, restaurantlokaler til leje i Odense NØ eller produktionslokaler til leje i Odense NØ.

Lokaler i Odense NØ

Søger du et lejemål eller lokaler i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter lokaler i Odense NØ.

Du kan se listen med lokaler i Odense NØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Når du leder efter lokaler i Odense NØ, kan det også være en god ide at gå rundt i de områder af Odense NØ, hvor du gerne vil leje lokaler, og se hvilke ejendomme der har ledige lokaler til leje. På den måde kan du også få et godt indblik i, hvilken type lokaler der findes i de forskellige ejendomme. Desuden kan du finde lokaler i Odense NØ, der ikke er udbudt via Nettet, og som du kun kan finde ved at se skiltene i vinduerne.

Hvis du leder efter en bestemt type lokaler i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslokaler i Odense NØ, kontorpladser i Odense NØ, kontorlokaler i Odense NØ, kontorer i Odense NØ, kliniklokaler i Odense NØ, lagerlokaler i Odense NØ, lokaler i Odense NØ, lokaler til værksted i Odense NØ, lokaler til showroom i Odense NØ, lokaler i Odense NØ, erhvervslokaler i Odense NØ, restaurantlokaler i Odense NØ, produktionslokaler i Odense NØ, erhvervslejemål i Odense NØ, klinikfællesskaber i Odense NØ, kontorfællesskaber i Odense NØ eller kontorhoteller i Odense NØ. Få besked om nye lokaler i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Lokale i Odense NØ

Søger du et lejemål eller et lokale i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et nyt lokale i Odense NØ.

Du kan se listen med lokaler i Odense NØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Der findes mange lokaler i Odense NØ, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige lokale. Det er derfor en god idé at have en idé om, hvilke krav du har til dit nye lokale, før du går i gang med at søge. Sådan finder du det rigtige lokale til din virksomhed:

Den rette størrelse af dine nye lokaler i Odense NØ

Når du leder efter lokaler i Odense NØ, er det meget vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du præcist har brug for. Det er vigtigt at de lokaler, som du lejer, hverken er for små eller for store. Lokalerne skal have en størrelse, hvor de kan rumme de antal medarbejdere du forventer at blive i løbet af de næste år. Lokalets størrelse har naturligvis også stor betydning for prisen. Der er jo absolut ingen grund til at betale for flere kvadratmeter end du rent faktisk har brug for. Omvendt er det dog også meget problematisk, hvis du har for lidt plads og ikke kan ansætte de medarbejdere, som du ønsker.

Den rette placering af dine nye lokaler i Odense NØ

Når du leder efter nye lokaler i Odense NØ, er det meget vigtigt, at du nøje overvejer placeringen af dine nye lokaler. Placeringen af lokalerne er vigtig i forhold til blandt andet offentlig transport, så dine medarbejdere let kan rejse til og fra arbejde, og er også vigtig i forhold til parkeringsmuligheder. Man kan generelt sige, at lager og produktionshaller bør ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant skal ligge i mere befærdede steder i Odense NØ.

Find lokaler i Odense NØ

Hvis du leder efter en bestemt type lokale i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butik i Odense NØ, kontor i Odense NØ, kontorplads i Odense NØ, klinik i Odense NØ, arbejdsplads i Odense NØ, lager i Odense NØ, lokale i Odense NØ, værksted i Odense NØ, showroom i Odense NØ, erhvervslokale i Odense NØ, restaurantlokale i Odense NØ, produktionslokale i Odense NØ, erhvervslejemål i Odense NØ, klinikfællesskab i Odense NØ, kontorfællesskab i Odense NØ, kontorhotel i Odense NØ. Få besked om nye lokaler i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Ledige lokaler i Odense NØ

Søger du et lejemål eller ledige lokaler i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslejemål, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter ledige lokaler i Odense NØ.

Du kan se listen med ledige lokaler i Odense NØ herover. Vi har samlet alle lokaler, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har ledige lokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Lokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter en bestemt type ledige lokaler i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Ledige butikslokaler i Odense NØ, ledige kontorpladser i Odense NØ, ledige kontorlokaler i Odense NØ, ledige kliniklokaler i Odense NØ, ledige kontorer i Odense NØ, ledige lagerlokaler i Odense NØ, ledige lokaler i Odense NØ, ledige lokaler til værksted i Odense NØ, ledige lokaler til showroom i Odense NØ, ledige lokaler i Odense NØ, ledige erhvervslokaler i Odense NØ, ledige restaurantlokaler i Odense NØ, ledige produktionslokaler i Odense NØ, ledige erhvervslejemål i Odense NØ, ledige klinikfællesskaber i Odense NØ, ledige kontorfællesskaber i Odense NØ eller ledige kontorhoteller i Odense NØ. Få besked om ledige lokaler i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Erhvervslejemål i Odense NØ

Søger du et erhvervslejemål i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler, og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter et erhvervslejemål i Odense NØ.

Når du lejer et erhvervslejemål, skal du være opmærksom på at erhvervslejemålet kun kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Du skal derfor sørge for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål. En erhvervslejekontrakt er en lejekontrakt, der er specifikt tilpasset erhvervslejemål. Erhvervslejekontrakten indeholder særlige vilkår og betingelser, der gælder for erhvervslejemål. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en gyldig erhvervslejekontrakt, før du flytter ind i dit erhvervslejemål.

Hvis du lejer et erhvervslejemål uden en gyldig erhvervslejekontrakt, kan du risikere at blive smidt ud af lejemålet.

Du kan se listen med erhvervslejemål i Odense NØ herover. Vi har samlet alle erhvervslejemål, der udlejes, så du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslejemål i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Erhvervslejemålene varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv.

Hvis du leder efter bestemte erhvervslejemål i Odense NØ, kan du indsnævre søgningen ved at bruge disse links: Butikslejemål i Odense NØ, kontorlejemål i Odense NØ, kliniklejemål i Odense NØ, lagerlejemål i Odense NØ, værksted i Odense NØ, showroom i Odense NØ, lokaler i Odense NØ, erhvervslokale i Odense NØ, restaurantlejemål i Odense NØ.

Erhvervslokaler i Odense NØ

Søger du erhvervslokaler i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokaler i Odense NØ.

Når du leder efter erhvervslokaler i Odense NØ, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på priserne på de enkelte lokaler. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type lokale du søger, inden du påbegynder din søgning.

Når du har fundet et lokale, der matcher dine behov, skal du huske at få en lejekontrakt. En lejekontrakt er et vigtigt dokument, som sikrer dig som lejer, og som gør det muligt for dig at rejse krav overfor udlejer, hvis der opstår problemer med dine erhvervslokaler.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Odense NØ herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Erhvervslokale i Odense NØ

Søger du erhvervslokale i Odense NØ, er du kommet til det rette sted. Vi er en af Danmarks største portaler og søgemaskiner for erhvervslokaler og vi er derfor det helt oplagte sted at starte en søgning efter erhvervslokale i Odense NØ.

Der kan være store forskelle på prisen på et erhvervslokale, alt efter hvor i Odense NØ det ligger. En anden faktor der kan have indflydelse på prisen, er størrelsen på lokalet. Derudover kan det have betydning om lokalet ligger i en ejendom med flere erhvervslokaler, eller om det er en selvstændig bygning. Når du søger efter et erhvervslokale på vores portal, kan du vælge at søge på forskellige kriterier.

Du kan se listen med erhvervslokaler i Odense NØ herover. Vi har samlet alle erhvervslokaler, der udlejes, således at du og andre lejere let kan få et overblik over udbuddet og udvalget på udlejningsmarkedet. Vi har erhvervslokaler i mange ejendomme af alle typer overalt i Odense NØ. Erhvervslokalerne varierer i pris, m2, beliggenhed, om der er parkering med, om der er mødelokaler med osv. Få besked om nye erhvervslokaler i Odense NØ ved at lave en søgeagent.

Hvad er Odense NØ?

Odense NØ er den del af Odense Kommune som befinder sig øst for for Ejbygade. Det omfatter blandt andet Vollsmose, Seden og Åsum. Midt igennem bydelen løber Odense Å, denne å samt Ejbygade indrammer området kaldet Vollsmose.

Odense NØ er en af de største bydele i Odense og har et stort befolkningsgrundlag, der findes herved også en hel del boliger. Det er et meget mangfoldigt område med et stort udvalg af kulturer og etniciteter. Der er mange forskellige butikker, restauranter, caféer og andre typer af servicevirksomheder, der er åbne for alle og har nem tilgængelighed og informations oversigt med oplysninger.

Odense NØ er også kendt for sine mange grønne områder, herunder en stor park, der er et populært sted for lokalbefolkningen at slappe af og nyde naturen. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder fodboldbaner, basketballbaner og andre former for udendørs aktiviteter.

Lokalesøgning i Odense NØ

Erhvervslokaler til leje i Odense NØ er let tilgængelige og har en god pris. Ved Vollsmose Alle ligger blandt andet Vollsmose Torv, hvor der findes mange butikslejemål. Hvis man bevæger sig længere væk fra Odense midtby, vil priserne også være mere favorable og samtidig vil større lokaler måske være mere tilgængelige.

Vigtige steder i Odense NØ

Bydelen Odense NØ er som tidligere nævnt et sted med mange etniciteter, dette skyldes det vidt mangfoldige boligbyggeri i Vollsmose. Her bor der mange kulturer, som gør det til et interessant sted at besøge. Odense kommune har også gjort meget for at forbedre bydelen, så det er blevet et godt sted at bo.

Odense NØ har også mange interessante steder at besøge. Der er flere kirker, museer, kulturhuse og andre seværdigheder. Det er også et godt sted at shoppe, da der er mange butikker og markeder. Der er også mange restauranter og caféer, hvor man kan nyde god mad og drikke.

Odense NØ er et godt sted at besøge, da der er mange ting at se og gøre. Det er også et godt sted at bo, da det er et trygt og sikkert sted med mange forskellige kulturer. Det er et godt sted at bo og et godt sted at besøge.

Transport i Odense NØ

Odense NØ er et af de mest trafikerede områder i Odense, og det er nemt at komme rundt. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder busser, tog og taxaer. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt på en miljøvenlig måde.

Der er flere buslinjer, der kører igennem Odense NØ. Der er også togstationer, der forbinder Odense NØ med resten af Odense og andre byer.

Hvis du gerne vil have en mere miljøvenlig transportmulighed, kan du også vælge at cykle. Der er mange cykelstier, der går igennem Odense NØ, så du kan komme rundt på en sikker og miljøvenlig måde.

Uanset hvordan du vælger at komme rundt, er det nemt og bekvemt at komme rundt i Odense NØ.

Veje med ledige erhvervslejemål i Odense NØ
Information om kommunen