Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lokaler til leje i Frederiksberg C

Find dit lokale i Frederiksberg C på listen med ledige lokaler til leje i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Frederiksberg C og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Frederiksberg C. Mere info om lokaler til leje i Frederiksberg C .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Frederiksberg C. Mere info om lokaler til leje i Frederiksberg C .

Find dit lokale i Frederiksberg C på listen med ledige lokaler til leje i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Frederiksberg C og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Frederiksberg C

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

 

Find erhvervslejemål i Frederiksberg C

Leder du efter erhvervslejemål i Frederiksberg C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Frederiksberg C , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Frederiksberg C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Frederiksberg C  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Frederiksberg C, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Frederiksberg C

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Frederiksberg C der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Frederiksberg C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster et lokale i Frederiksberg C?

Prisen på et lokale i Frederiksberg C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Frederiksberg C.