Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Vallensbæk

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Vallensbæk.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Vallensbæk.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lager i Vallensbæk

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Find lager i Vallensbæk på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Vallensbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Vallensbæk . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Vallensbæk herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Vallensbæk end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Vallensbæk

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Vallensbæk. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Vallensbæk der matcher dine søgekriterier.